Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρέφει τις πινακίδες

Η προετοιμασία του μηχανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας εν όψει του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής ξεκίνησε επισήμως χθες με την ανακοίνωση της επιστροφής πινακίδων και του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων έκδοσης ταυτοτήτων.
Συγκεκριμένα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται από σήμερα τα διπλώματα, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), που έχουν αφαιρεθεί μέχρι και χθες.
Από την απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία που αφορούν τις εξής παραβάσεις: Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.
Επίσης τα Γραφεία Ταυτοτήτων των υπηρεσιών σε όλη τη χώρα ενόψει της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος θα λειτουργήσουν πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως εξής:
● Το Σάββατο, 4 Ιουλίου, από τις 08.00 το πρωί έως τις 18.00 και
● Την Κυριακή, 5 Ιουλίου, από τις 07.00 το πρωί έως τις 19.00.
Σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης ή αντικατάστασης δελτίου ταυτότητας, αυτό θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει αυτοπροσώπως όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Εκπτωση 50% από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Εκπτωση 50% στις τιμές των εισιτηρίων ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όσους επιλέξουν να μετακινηθούν με τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο προκειμένου να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της Κυριακής. H έκπτωση ισχύει από αύριο έως και την ερχόμενη Δευτέρα (6 Ιουλίου) το βράδυ και συμπεριλαμβάνει και τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: