Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Αγώνας προετοιμασίας: Πέλλα - Μελίσσι (1-0)6-1

Σήμερα η ομάδα μας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και το ξεμούδιασμα από την σκληρή δουλειά του πρώτου 10ημέρου, επιβλήθηκε της Δόξας Μελισσίου με 6-1. Με δεδομένο το πρώιμο της προετοιμασίας, οι δύο ομάδες άφησαν γενικά καλές εντυπώσεις στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Σ' ένα πιο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, κι ενώ δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, επιτεύχθηκε μόλις ένα τέρμα για την Πέλλα που πήγε προηγούμενη στο ημίχρονο με 1-0.
Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν άρδην, με την Πέλλα να παίζει για περίπου μισή ώρα στο μισό γήπεδο το Μελίσσι και να καταφέρνει να σκοράρει άλλες πέντε φορές, ενώ χάθηκαν και πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας ώστε να διευρυνθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα ο δείκτης του σκορ. Το τελικό 6-1 σαφώς ικανοποιεί και δίνει μια πρώτη νότα αισιοδοξίας, με αντίπαλο μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως η Δόξα, όμως χρειάζεται αρκετή ακόμη δουλειά, για να φτάσει η Πέλλα στο επιθυμητό απ' όλους επίπεδο. Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Γάκης, Καραμούζας(2), Μπρατσούδης και Βογιατζής(2).
Καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά μεγάλα διαστήματα από τους γηπεδούχους, με τον κ. Νινιατσούδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδας και του ρόστερ που ήδη έχει στα χέρια του.
Η Δόξα καλό πρόσωπο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Δεν κολακεύεται από το τελικό σκορ, όμως η αλήθεια είναι ότι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να «μετριάσει» την βαριά ήττα.
Φιλικό ήταν και πέρασε με το επόμενο προγραμματισμένο να έχει ορισθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Πέλλας με αντίπαλο τον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου.
































Δεν υπάρχουν σχόλια: