Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Με το ρόστερ σιγά σιγά να ολοκληρώνεται, με μεγάλη διάθεση αλλά παράλληλα και αρκετή όρεξη και αισιοδοξία, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού Κώστα Νινιατσούδη και την πολύτιμη συμβολή του νέου γυμναστή Γιάννη Χαρπίδη. 
Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στη σημερινή πρώτη, με κυρίαρχο στοιχείο τα νιάτα τα οποία ξεχειλίζουν και φέτος στο σύλλογο. Η ομάδα, σταθερή και υπολογίσιμη δύναμη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, έχει δώσει τα τελευταία χρόνια, τα δικά της αγωνιστικά διαπιστευτήρια στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Πέλλας, με παρουσία σε τρεις τελικούς κυπέλλου και ισάριθμες συμμετοχές στα play offs και το ίδιο ευελπιστεί να καταφέρει και φέτος, με στόχους ένα καλό βαθμολογικό πλασάρισμα και μια καλή και όσο δυνατό μακρυνή πορεία στο κύπελλο.
Έχουν ήδη προγραμματισθεί και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, με το πρώτο να διεξάγεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 στην Πέλλα με την Δόξα Μελισσίου σε ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: