Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αυξάνονται και πληθύνονται οι "συνιστώσες" στη ΝΔ... Ο Τατούλης 'σφάζει με το γάντι' τον Μεϊμαράκη: "Οι εκλογές είναι μονόδρομος"

Αντίθετος με την τακτική Μεϊμαράκη να επιδιώξει συναινέσεις και να αποτρέψει τις πρόωρες εκλογές είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου που καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να μην ακούει φωνές διαφόρων αποτυχημένων επικοινωνιστών πολιτικών.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ζητά τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη «στις κρίσιμες αυτές στιγμές να αντιληφθεί ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος για την πατρίδα και ασφαλώς σε καμιά περίπτωση να μη διανοηθεί να εισακούσει φωνές διαφόρων αποτυχημένων επικοινωνιστών πολιτικών, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συζητήσεων και συναντήσεων ή προσεγγίσεων με τις ηγεσίες της Χρυσής Αυγής ή του νεότευκτου κόμματος του κ. Λαφαζάνη».
Ο Πέτρος Τατούλης με γραπτή δήλωσή του σημειώνει ότι, «οι επικείμενες εθνικές εκλογές πρέπει να δώσουν λύση στο αναμφισβήτητο πολιτικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη χώρα τους τελευταίους μήνες».
Ο κ. Τατούλης επισημαίνει πως την προεκλογική περίοδο χρειάζεται διατύπωση καθαρού πατριωτικού εθνικού λόγου και καθαρών απόψεων και καταλήγει τονίζοντας πως, «ο τόπος έχει ανάγκη από λύσεις και ηγεσίες που θα στηρίζονται από ισχυρές κοινωνικές πλειοψηφίες και όχι από θυμωμένους ψηφοφόρους που άγονται από τα κελεύσματα του ανέξοδου λαϊκισμού των μαγικών λύσεων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: