Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

TSOOKSTOCK 2015 - Το πιο κοντινό μακρινό φεστιβάλ της πόλης

TSOOKSTOCK 2015
Το πιο κοντινό μακρινό φεστιβάλ της πόλης

Οι προβολείς ανάβουν ξανά. Τα ηχεία έχουν ήδη στηθεί. Το πάρτι είναι έτοιμο να αρχίσει και η σκηνή του Δρυμού έχει φορέσει τα καλά της. Ο θεσμός συνεχίζεται. Το όνομά του TSOOKSTOCK!

Ο νεοσύστατος σύλλογος «εν δράσει» διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην αυτόοργάνωση και τον εθελοντισμό με σκοπό να καθιερώσει το νέο μεγάλο θεσμό της υπαίθρου της Θεσσαλονίκης. Το πιο κοντινό μακρινό φεστιβάλ της πόλης!

Συμμετοχές

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στη σκηνή του Tsookstock θα ανέβουν οι Baildsa. Mε βάση τη Θεσσαλονίκη συνδυάζουν βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με ska-punk αέρα σε μουσικές που δύσκολα «κρατάς τα πόδια σου στο χώμα». Η μουσική τους διαδρομή ξεκίνησε το 2008 και περιλαμβάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, Τουρκία, Π.Γ.Δ.Μ, Αλβανία και Βουλγαρία ενώ είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την σκηνή με τον Manu Chao και τους Kutur Shock. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ήδη τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “zVaRnA” και είναι έτοιμοι να φορτώσουν τα όργανά τους στο βαν και να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο κάνοντας μια στάση και στην σκηνή του Tsookstock 2015.
Τη σκυτάλη παίρνουν οι Cosmicray. To αγγλοφωνο project του Άγγελου Μουρβάτη, με τη φωνή της Χριστεφανίας, που έχει κερδίσει την εκτίμηση των ακροατών της εναλλακτικής ροκ σκηνής, σε μια δυνατή ροκ εμφάνιση. Μετά τη ραδιοφωνική επιτυχία "Love is" επανήλθε με το "Fly my love" και έπεται συνέχεια... "Look up"!..

Την Κυριακή 30 Αυγούστου το “ζέσταμα” θα αναλάβουν οι Universal Trilogy. Oι πρωτοπόροι της εγχώριας αγγλόφωνης ηλεκτρονικής μουσικής, εκφραστές της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, σε ένα μοναδικό live με τραγούδια από την 20χρονη δισκογραφική τους πορεία.
Τι καλύτερο κλείσιμο από τους Μπλε; Το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90, συνεχίζει ακάθεκτο τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα 19 χρόνια μετά την εμφάνισή τους, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους. Από το 1996 μέχρι και σήμερα δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν, με το αστείρευτο ταλέντο τους, το ήθος τους και την σκηνική τους παρουσία - αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής. Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, πολλά μουσικά βραβεία, χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.

Το εισιτήριο του Σαββάτου μόλις που αγγίζει τα 5€ στην προπώληση, ενώ στο ταμείο κοστίζει 7€! Το αντίστοιχο της Κυριακής κοστίζει 8€ και 10€ αντίστοιχα! Ενώ υπάρχει και εισιτήριο διημέρου που μόλις και φτάνει στα 10€ στην προπώληση και τα 12€ στο ταμείο! Έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο πάρτι για κάθε βαλάντιο. Το συμβολικό εισιτήριο μόνο σκοπό έχει να βγουν τα έξοδα και το πάρτι να συνεχιστεί και του χρόνου! Το Φεστιβάλ διοργανώνει, η οργανωτική επιτροπή εθελοντών του Συλλόγου «εν δράσει».

Για Δρυμό καλά πάμε; Καλά πάτε! Ο Δρυμός καλύπτεται από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Ο.Α.Σ.Θ. Η γραμμή είναι το 27 μέχρι το τέρμα και ακολούθως το 84. Η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Δρυμός (15 χιλιόμετρα) διαρκεί 40, το πολύ, λεπτά της ώρας με αστικό και 15 με αυτοκίμητο.
Το σημείο, όπου θα γίνει το Φεστιβάλ λέγεται Τσούκα και απέχει μόλις 500 μέτρα από τη στάση του αστικού. Κι αν, μετά από όλα αυτά, οποιοσδήποτε από το κοινό χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο 6936076595 ή στο tsookstock.wordpress.com ή στη σελίδα μας στο Facebook: facebook.com/tsookstock και facebook.com/groups/endraseioraiokastro.
Έτοιμοι για αναχώρηση;

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σάρωθρον (Λαδάδικα)
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Μπυραρία Mona Lisa
ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Beer bar ΑΚΡΗ
ΔΡΥΜΟΣ: Karamelo, Tresor, NaMaste, Artfact, κρεοπωλείο Χατζηπαραδείση, κρεοπωλείο Διεμέλα
ΛΗΤΗ: Di Vino, γυμναστήριο Μήλης
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ: Ψιλικα (δίπλα από το κτηνιατρείο)

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: