Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τεράστιες ουρές έξω το Θέατρο Τέχνης για τα εισιτήρια των 3 ευρώ

Το αδιαχώρητο γινόταν την Τετάρτη έξω από τα ταμεία των δύο σκηνών του Θεάτρου Τέχνης, (Υπόγειο και Φρυνίχου 14). Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του Θεάτρου Τέχνης να διαθέσει εισιτήρια για όλες τις φετινές του παραστάσεις στην τιμή των 3 ευρώ.
Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των παραστάσεων της νέας σεζόν, από τις 17.00 έως τις 22.00,  περίπου 3.000 άτομα έσπευσαν για να επωφεληθούν από την προσφορά. Ατέλειωτες ουρές σχηματίστηκαν - ακόμα και πριν την έναρξη της προπώλησης - στο στενάκι της Φρυνίχου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στα πεζοδρόμια της Πεσμαζόγλου και της Πανεπιστημίου.
«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης ήταν τεράστια. Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για το θέατρο. Μέλημα μας ήταν να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όσους περίμεναν σήμερα εδώ» ανέφεραν στο ΑΠΕ οι υπεύθυνοι του ταμείου της Φρυνίχου.
Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που, ενώ έμειναν μέχρι το τέλος στα ταμεία της Πεσμαζόγλου δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν γιατί όπως ανακοινώθηκε από ανθρώπους του θεάτρου εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της προσφοράς.
Η προσφορά ίσχυε μόνο για τις 30/9 και κάθε άτομο που έφτανε στα ταμεία του θεάτρου είχε το δικαίωμα να αγοράσει μέχρι και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση με αυτή την τιμή, για όσες παραστάσεις της σεζόν κι αν επέλεγε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: