Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Από σήμερα οι αιτήσεις για το εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ

Ξεκινά σήμερα η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την 30ή Νοεμβρίου 2015 στις 15.00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και στις 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα, 1η Δεκεμβρίου 2015.
Σύμφωνα με τον οργανισμό, δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.
Αν το κοινό χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους, τις προϋποθέσεις, το ύψος του βοηθήματος και τα δικαιολογητικά, μπορεί να προστρέχει στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού, www.oaed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: