Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πέλλα - Λουτράκι (1-0)3-0. Αν και «υπνωτισμένη» το πήρε εύκολα

Η ομάδα μας σήμερα κατώτερη των προηγούμενων εμφανίσεων, των δυνατοτήτων της και των αγωνιστικών περιστάσεων, πέτυχε μια εύκολη νίκη. Υπνωτίσθηκε στον πολύ αργό ρυθμό του αντιπάλου, κι έχοντας το προβάδισμα από νωρίς και ξεκάθαρη εικόνα νικητή στον αγώνα, δεν πιέσθηκε να ανεβάσει ταχύτητα. Λίγος κόσμος στο γήπεδο, αποπνικτική η ατμόσφαιρα όπως και σε ολόκληρο τον οικισμό τη σημερινή μέρα από τους καπνούς των καμένων ορυζώνων, δυνατός αέρας με τα σύννεφα να περιφέρονται κι αυτά απειλητικά στον φθινοπωρινό ουρανό...
Η Πέλλα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, έφτανε εύκολα στην περιοχή του Λουτρακίου, όμως όλο και κάτι δεν γινόταν σωστά ώστε να ολοκληρωθούν αποτελεσματικά φάσεις με καλές προϋποθέσεις για γκολ. Εκτός φυσικά από την φάση στο 10' με την ιδανική σέντρα του Γάκη και την κεφαλιά του Σαρτίνα που άνοιξε το σκορ. Όμως παρά τη «νωχελική» εμφάνιση, ευκαιρίες υπήρξαν με Σαλίκα, Σαρτίνα και Γάκη, με τον τελευταίο να έχει και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Με το ισχνό όμως πολύ δύσκολα αμφισβητίσιμο από τις επιδόσεις της ομάδας του Λουτρακίου 1-0, τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο έπεσε κι άλλο ο ρυθμός, άσχετα κι αν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κούμπου, ο Γάκης στο 55' πέτυχε με δυνατό σουτ το 2-0. Το παιχνίδι σαν να τέλειωσε κάπου εκεί, αφού δεν φαινόταν διάθεση από τους γηπεδούχους να τρέξουν περισσότερο και να πιέσουν και τους φιλοξενούμενους να θέλουν αλλά να μην μπορούν. Έτσι φτάσαμε στο 80', με τον Καμπούρη να κάνει ατομική προσπάθεια και μπάσιμο στην περιοχή και να πετυχαίνει το 3-0 μ' ένα όμορφο όσο και τυχερό πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι λίγα λεπτά νωρίτερα απείλησαν για πρώτη φορά και τελευταία στον αγώνα, αλλά το δυνατό σουτ έφυγε αρκετά μέτρα άουτ. Η Πέλλα παρά τον πολύ αργό ρυθμό, είχε τις ευκαιρίες της και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Σαρτίνα και Γάκη, αλλά τον Κούμπου αυτή τη φορά να έχει κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Το δίκαιο όσο και «υπνωτισμένο» 3-0 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Μέτρια εμφάνιση για την Πέλλα, απαραίτητη και δίκαιη η νίκη, όμορφα και τα τρία τέρματα. Δεν έτρεξε, δεν είχε κίνηση, πολλές λανθασμένες και κακές «εύκολες» πάσες, βασίστηκε περισσότερο σε ατομικές προσπάθειες και κέρδισε το παιχνίδι. Το Λουτράκι με αξιοπρεπή εμφάνιση κατάφερε ότι καλύτερο του επέτρεπαν οι δυνατότητές του. Είχε καλό στήσιμο και διάταξη στο γήπεδο, αλλά υστερούσε εμφανώς στις προσωπικές μονομαχίες, τις οποίες τις περισσότερες, η πιο αθλητική και γυμνασμένη Πέλλα, κέρδισε κατά κράτος.
Ασήμαντα αλλά αρκετά απρόσεχτα τα λάθη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, σ' ένα πολύ εύκολο παιχνίδι.
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Σταυρακάκης(Καρασμάνης), Σιαμαντάς, Πέικος, Παναγιωτέλης(Παλιάικος), Κούμπους, Καμπούρης, Μπουράκης, Σαρτίνας, Σαλίκας(Καραπίττας), Γάκης

 Μια προσφορά της




















Δεν υπάρχουν σχόλια: