Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 60-57

Την ήττα γνώρισε ο Πανεδεσσαϊκός για την 8η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ με 60-57 από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών στα κλειστό γήπεδο του Δ.Α.Κ. Γιαννιτσών.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε καλύτερα και να προηγούνται με 14-7 στο δεκάλεπτο με τον Τσακμάκη να είναι αυτός που με την είσοδο του στο παιχνίδι με συνεχόμενους πόντους έδωσε ώθηση στον Μ. Αλέξανδρο. Και ενώ ο Πανεδεσσαϊκός προσπαθούσε να βρεί ρυθμό στην επίθεση στις αρχές του β' ημιχρόνου, το ξέσπασμα του Μπογδάνη από την περιφέρεια έδωσε ευρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 38-20 στο ημίχρονο. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινοι δημιούργησαν ευκαιρίες για σκορ, χάνοντας εύκολες προσπάθειες κάτω από το καλάθι είτε από επιπολαιότητα, είτε από νευρικότητα κάνοντας το έργο τους ιδιαίτερα δύσκολο για την επανάληψη. Παρόλα αυτά το σταδιακό ανέβασμα της περιφερειακής άμυνας και το "ξύπνημα" των ψηλών που κάλυψαν το αμυντικό ροτέισον έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευτούν τα λάθη της αντίπαλης ομάδας και να μειώσουν στο σκορ στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου στους δώδεκα πόντους(50-38). Οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού άρχισαν να βρίσκουν λύσεις από την περιφέρεια με τους Πέτκο και Τσάμη στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου και να πιστεύουν πλέον στην ανατροπή. Δυστυχώς ο πρώτος διαιτητής της συνάντησης δεν άφησε να γίνει από νωρίς κάτι τέτοιο.Αρνήθηκε αρχικά καθαρή περίπτωση αντιαθλητικού φάουλ στον Τσάμη δείχνοντας σύγχυση στην εφαρμογή του κανονισμού και στη συνέχεια 02:30 πριν από τη λήξη ακύρωσε καθαρό καλάθι του Πέτκου μετά από πάσα του Τότλη χρεώνοντας τρία δευτερόλεπτα που μόνο ο ίδιος αντιλήφθηκε. Έτσι ο Μ. Αλέξανδρος διατήρησε ένα βραχύ προβάδισμα στα τελευταία λεπτά με τους πράσινους να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν τρεις φορές στο φινάλε, με αντίστοιχα σουτ των Πέτκου, Τακατζόγλου και Γεωργιάδη στη λήξη.
Για ακόμη έναν αγώνα οι νεανική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού έδειξε κάποια θετικά δείγματα, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, παρά τη δύσκολη εβδομάδα που κύλησε με έλλειψη προπονήσεων λόγω αδυναμίας συμμετοχής των παικτών δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα. Δυστυχώς η διάρκεια στην απόδοση, η συνοχή και τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα από τη συμμετοχή στην προπόνηση και την αδιάκοπη προσπάθεια.
Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαριστεί τον σύλλογο του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών για την άριστη φιλοξενία. Το επόμενο Σάββατο ο Πανεδεσσαϊκός υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Δεκάλετπα: 1ο(14-07), 2ο(24-13)38-20 ημίχρονο, 3ο(12-18)50-38, 4ο(10-19)60-57 τελικό.
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Κοτλέας): Παναγιωτίδης 1, Μόσχου 2, Χατζηλαμπρινός, Βασιλειάδης 13, Τσακμάκης 9(1), Περπερίδης 2, Πατσιάνης, Μπογδάνης 14(2), Ποζουκίδης, Χατζηαντωνίου 11(1), Καρύπης, Αργυρόπουλος 8(2).
Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης):Μπ
ίνος Μ., Μπίνος Ε., Μπακύρτσης 2, Σιβένας Λ. 2, Τακατζόγλου 5(1), Γεωργιάδης 5(1), Μπούζμπας 3, Τσάμης 17(1), Τότλης 1, Πέτκος 16(4), Σιβένας Χ., Θεοδώρου 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: