Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Λαφαζάνης: Πρόταση πανικού η σύγκληση Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, επιτέθηκε στον Α. Τσίπρα, λέγοντας ότι η πρόταση του για σύγκληση Συμβουλίου αρχηγών των κομμάτων, δείχνει πανικό. Παράλληλα, τονίζει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης.
Σύμφωνα με τον Π. Λαφαζάνη, η σύγκληση του Συμβουλίου είναι «μια πρόταση παρωδία προς συνενόχους, που ψήφισαν από κοινού το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο». Όπως εκτιμά ο επικεφαλής της ΛΑΕ, η κυβέρνηση βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης, ενώ επισημαίνει πως η μόνη λύση για τη χώρα είναι η ανατροπή.
Αναλυτικά η δήλωση του Π. Λαφαζάνη:
«Η πρόταση Τσίπρα για σύγκληση Συμβουλίου αρχηγών των κομμάτων, προς κατεδάφιση του ασφαλιστικού, είναι μια πρόταση πανικού και αδιεξόδου. Είναι μια πρόταση παρωδία προς συνενόχους, που ψήφισαν από κοινού το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και τώρα κάποιοι κάνουν "νερά" για την εφαρμογή του.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μπει σε τροχιά κατάρρευσης, εν μέσω γενικής κοινωνικής κατακραυγής. Η πρόταση για σύγκλιση των αρχηγών αποτελεί το πρώτο βήμα για δήθεν "οικουμενική" κυβέρνηση, νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών, προκειμένου όλοι μαζί να ρημάξουν και να δώσουν τη χαριστική βολή στη χώρα. Μόνη λύση η ανατροπή». 

Πηγή: thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: