Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μάνδαλο - Πέλλα (0-0)2-0. Με τα "αν", τα "ίσως" και τα "αλλά", κανείς δεν πήγε πουθενά! - Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων

Από ένα μοιρασμένο παιχνίδι, η ομάδα μας δεν κατάφερε γι' ακόμη μία φορά να φύγει παίρνοντας κάτι. Προσπάθησε, το διεκδίκησε με ότι και όσο μπορούσε, όμως τελικά ηττήθηκε σ' έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα. Έτσι στα παιχνίδια της Α1 μαζί με το δικό μας αντίπαλο το Μάνδαλο, οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους, αφού τόσο ο Εθνικός, όσο και οι Αμπελειές νίκησαν Προμάχους και Λουτράκι αντίστοιχα. Στις μικρές κατηγορίες είχαμε αρκετά «ντόρτια» κυρίως από φιλοξενούμενους.
Στο Μάνδαλο τα πάντα πήγαιναν προδιαγεγραμμένα μέχρι το 60', με τις άμυνες να αντέχουν και τους επιθετικούς στις όχι πάρα πολλές ευκαιρίες των δύο ομάδων, να μην μπορούν να σκοράρουν. Για την Πέλλα οι καλές ευκαιρίες στα ξεκινήματα των δύο ημιχρόνων από τους Καραπίττα, Μπουράκη, Σαλίκα όταν ακόμη το σκορ ήταν 0-0, για το Μάνδαλο σχεδόν οι μισές έγιναν γκολ μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Το μεν πρώτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκίλη στο 60', πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, το δε δεύτερο στις καθυστερήσεις με τον Γκότση, όταν όλη η Πέλλα είχε περάσει μπροστά για την ισοφάριση.
Αν δεν υπήρχε το πολύ αυστηρό πέναλτι, αν η Πέλλα πετύχαινε πρώτη γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά σήμερα για την ομάδα μας. Όμως με τα "αν", τα "ίσως" και τα "αλλά", κανείς δεν πήγε πουθενά» που λέει και ο ποιητής και φέτος πλήρωσε αρκετές φορές, το «μικρό» της μέγεθος που επιδεικνύει σε εκτός έδρας παιχνίδια, με θεωρητικά ισοδύναμους ή καλύτερους αντιπάλους.
Ο κ. Τρυψιάνης ελέγχεται για τον καταλογισμό του πέναλτι, που έκρινε τυπικά και ουσιαστικά την τελική έκβαση του αγώνα. Η Πέλλα δεν ήταν κακή σήμερα, αλλά δεν έδειξε και το ανάλογο «μπόι» για να πάρει ένα σχετικά μεγάλο διπλό. Διπλό που αποτελεί μακρυνή ανάμνηση από την 6η αγωνιστική με αντίπαλο τις Αμπελειές. Το Μάνδαλο χωρίς να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, συνεχίζει την αγωνιστική και βαθμολογική του ανάταση, μένοντας ζωντανό στο κυνήγι της 3ης πολύ τιμητικής θέσης.
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Παλιάικος(Σιάγκας), Σταυρακάκης, Σιαματάς, Παναγιωτέλης(Σαλίκας), Καραγιάννης, Καμπούρης, Μπουράκης, Γάκης, Παπαδόπουλος, Καραπίττας(Στάγκος)

Ας δούμε τι έγινε όμως σε όλα τα σαββατιάτικα παιχνίδια της Ε.Π.Σ. Πέλλας:

Α1 ερασιτεχνική
Δόξα Μανδάλου - Μ.Α. Πέλλας 2 - 0
Εθνικός Γιαννιτσών - Α.Σ. Πρόμαχοι 2 - 0
Άρης Αμπελειών - Άρης Λουτρακίου 5 - 2 

Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Άρης Νησίου - Πολυκάρπη+Μοναστηράκι 4 - 1
Ευρωπός Φούστανης - Μ.Θ. Λυκοστόμου 2 - 2
Ηρακλής Γαρεφείου - Ελπίδα Έδεσσας 2 - 1

Β ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Εθνικός Γραμματικού - Αναγέννηση Δωροθέας 1 - 3
Εθνικός Αριδαίας - Μακεδονικός Έδεσσας 2 - 4
Φίλιππος Φλαμουριάς - ΠΑΟ Καρατζόβας 3 - 1
Αστραπή Ζέρβης - Δάφνη Παναγίτσας 4 - 1

Β ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Π. Νεολαία Κρ. Βρύσης - Ν. Αετός Σκύδρας 0 - 4
Πυρσός Πετριάς - Μ.Α. Εσωβάλτων 2 - 4
Αναγέννηση Λιποχωρίου - Ολυμπιάς Κρ. Βρύσης Αναβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: