Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Πέλλα - Αμπελειές (0-0)1-2. Θα μπλέξουμε με «κακές» παρέες; - Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων

Δεν μπορούμε που δεν μπορούμε να μαζέψουμε βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια, ήρθε σήμερα και η εντός έδρας ήττα από τις Αμπελειές για να περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Δεν απαισιοδοξώ, αλλά και δεν εφησυχάζω βλέποντας τη συνέχεια του προγράμματος και λαμβάνοντας υπόψιν την αδυναμία «εύκολης» συγκομιδής βαθμών.
Σήμερα η ομάδα μας ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να καταφέρει να βγάλει ουσιαστική τελική προσπάθεια. Στον αντίποδα η ομάδα μας τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις έχασε τα άχαστα! Μπουράκης, Καραπίττας, Σαλίκας οι πρωταγωνιστές.
Ευτυχής συγκυρία για τους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με την έναρξη της επανάληψης με σουτ του Παπαστεργίου και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά για μια ομάδα που αρέσκεται στην κόντρα. Σε 4-5 περιπτώσεις οι επιθετικοί των φιλοξενουμένων, έβγαλαν επίκινδυνες αντεπιθέσεις και σε μία απ' αυτές πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 65' και πάλι με τον Παπαστεργίου, απλοποιώντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα όσο αφορά το στόχο τους. 
Η απάντηση της Πέλλας άμεση με σουτ του νεοεισελθόντα Στάγκου στο 70'. Η Πέλλα είχε φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο όμως με κακή ψυχολογία και στο κυνήγι μιας δύσκολης ανατροπής που δεν είναι και η σπεσιαλιτέ της φέτος, δεν φαινόταν να μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Αντίθετα οι παίκτες των Αμπελειών πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, απελευθερωμένοι από οποιαδήποτε άγχος, μετά το γκολ της Πέλλας, έπαιξαν πιο συντηρητικά για το αποτέλεσμα και τελικά τα κατάφεραν σχετικά εύκολα.
Η μπάλα τιμωρεί, κι αφού η Πέλλα στο πρώτο που είχε καθολική υπεροχή και ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι δεν το έπραξε, οι Αμπελειές που είναι μια πολύ καλή ομάδα με το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν, εκμεταλεύθηκαν άριστα την συγκυρία και έφυγαν με το τρίποντο. Αμπελειές που την ερχόμενη Τετάρτη θα αγωνιστούν στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τη μεγάλη ομάδα της Πέλλας που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, την Κρύα Βρύση. Η συμμετοχή και μόνο για μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 σ' έναν τελικό, αποτελεί υψηλή διάκριση.
Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα.
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Καραγιάννης(Στάγκος), Σταυρακάκης, Σιαματάς, Παναγιωτέλης, Παπαδόπουλος(Καραμούζας), Καμπούρης, Μπουράκης, Γάκης, Σαλίκας, Καραπίττας(Καρασμάνης)

Τα αποτελέσματα των σημερινων αγώνων

Α1 ερασιτεχνική
Εδεσσαϊκός - Δόξα Μανδάλου 6 - 0

Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
ΠΑΟ Κερασιάς - Δόξα Μεγαπλατάνου 3 - 1
Μ.Θ. Λυκοστόμου - Άρης Νησίου 1 - 2
Νίκη Καλής - Ηρακλής Γαρεφείου 4 - 0

Α ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Μ.Α. Αρσενίου - Μ.Α. Ν. Πέλλας 2 - 1
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Φίλιππος Γιαννιτσών 1 - 2
ΠΑΟΚ Δαμιανού - Άρης Παλαιφύτου 1 - 2 

Β ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Α.Σ. Άγρας - Φίλιππος Φλαμουριάς 4 - 0
Αναγέννηση Δωροθέας - Μακεδονικός Έδεσσας 2 - 2 

Β ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Αναγέννηση Λιπαρού - Π. Νεολαία Κρ. Βρύσης 1 - 0
Μ.Α. Εσωβάλτων - Ηρακλής Αγ. Λουκά 4 - 0
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Ν. Αετός Σκύδρας Αναβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: