Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Α.Γ.Ε. Πιερίας - Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός 58-42(Γυναικών)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Γ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ  -  Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
58 – 42

Περίοδοι:
Α: 11  -  11 
Β: 10  -  04 (ημίχρονο : 21 – 15 )
Γ:  22  -  13
Δ:  15  -  14 (τελικό 58 – 42)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Ιωαννίδου Κ. 9 (2 τρ, 1β) , Μποζίνη Χ. 2, Παζάρκα Ε. , Σιάντη Ε. 1, Μπουμπαρά Α. 2 , Σιβένα Κ. 11 (1τρ, 2β), Καρτσαμάρη Ν. 5 (1τρ), Λυμπάρη Μ. 7 (1β), Σάλα Τ. 5 (3β).

Στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα Γυναικών Α΄ Κατηγορίας ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ δεν τα κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην Κατερίνη όπου γνώρισε την ήττα με 58 – 42 αντιμετωπίζοντας την περσινή πρωταθλήτρια Α.Γ.Ε. Πιερίας.
Παρά το καλό του ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο όπου και έχει τον απόλυτο έλεγχο των ριμπαουντ και του ρυθμού του αγώνα δεν μπόρεσε αν ξεφύγει στο σκορ.
Η κακές επιθετικές επιλογές έδωσαν ένα μικρό προβάδισμα με το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου στους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν και μια δίλεπτη αμυντική αδράνεια  της ομάδας της πόλης μας και ξέφυγαν με 6 πόντους με το τέλος του ημιχρόνου.
Το τρίτο δεκάλεπτο υπήρξε καταστροφικό καθώς η ασταμάτητη και πολύ έμπειρη αθλήτρια της ΑΓΕ, Νικολαίδου Π. πήρε την κατάσταση επάνω και με πολλούς προσωπικούς πόντους οδήγησε εκ του ασφαλούς την γηπεδούχο ομάδα σε μία διαφορά ασφαλείας.
Η προσπάθεια για κάτι καλύτερο στο τέταρτο δεκάλεπτο για την εδεσσαική ομάδα έγινε ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να καλυφθεί η διαφορά που είχε η γηπεδούχος ομάδα.
Με πολλά λάθη η διαιτησία στο πειθαρχικό έλεγχο καθώς επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι που πολλές φορές πλησίαζε στα όρια του αντιαθλητικού από πλευράς των γηπεδούχων.
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 28/2 και ώρα 16:00 μ.μ. στο ΔΑΚ Έδεσσας με αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: