Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Παρέμβαση της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. στο θέμα των Εκτάκτων συναδέλφων μας

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, έπειτα από τη στάση εργασίας και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας που διοργάνωσαν -και με τη συμπαράσταση και της Ομοσπονδίας- οι Έκτακτοι συνάδελφοί μας στο ΥΠ.ΠΟ.Α., πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον σύμβουλο του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Φιλάρετο Αλικαρίδη.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ., υπήρξε η δέσμευση από την πλευρά του κ. Αλικαρίδη πως σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης θα προωθηθεί άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τους Έκτακτους συναδέλφους, οι οποίοι εργάζονταν και εργάζονται επί σειρά ετών με ασφαλιστικά μέτρα.
Μάλιστα, ο κ. Αλικαρίδης δεσμεύτηκε πως στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν για το ζήτημα με τους υπεύθυνους του υπουργείου Δικαιοσύνης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των συναδέλφων μας που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα μαζί με τους νομικούς τους συμβούλους.
Σε κάθε περίπτωση ως Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του ζητήματος και αναμένουμε να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις του εκπροσώπου της πολιτικής ηγεσίας του 

ΥΠ.ΠΟ.Α.
Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ
ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Δεν υπάρχουν σχόλια: