Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Αγώνας παλαιμάχων την Μεγάλη Παρασκευή

Την Μεγάλη Παρασκευή ως είθισται εδώ κι αρκετά χρόνια στην Πέλλα, διεξάγεται κάθε τέτοια μέρα, ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων του Μεγάλου Αλεξάνδου Πέλλας, με παλαίμαχους ομάδων της γύρω περιοχής. Φέτος κλήθηκαν και αποδεχόμενοι την πρόσκληση, θα φιλοξενηθούν οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης Χαλκηδόνας.
Ο αγώνας έχει ορισθεί όπως ανέφερα παραπάνω για το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής και ώρα 17:30 μμ στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας. Διοργανωτές και υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του αγώνα, είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Μουρούνογλου και Τάσος Αλευρούδης, στους οποίους κρίνεται σκόπιμο να απευθυνθούν με όποιον πρόσφορο τρόπο επιθυμούν, όσοι παλαίμαχοι προτίθενται να συμμετέχουν. Κι αυτό για να έχουν μια εικόνα του αριθμού προσέλευσης ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν καλύτερα τα πλάνα τους για την απρόσκοπτη διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα.
Φυσικά προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι φόρεσαν και τίμησαν στο παρελθόν την φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ανεξαιρέτως. Καλό είναι όσοι έχουν ήδη με κάποιον τρόπο πληροφορηθεί για τον αγώνα, να ενημερώνουν σε κάθε επαφή όσους περισσότερους από τους παλαίμαχους μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: