Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Γιαννιτσών: 48ώρη Γενική Απεργία ενάντια στον Οδοστρωτήρα του Ασφαλιστικού και Φορολογικού - Πρόσκληση σε σύσκεψη

Η Διοίκηση του ΕΚΓ  αντιδρώντας τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες Κυβερνητικές πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο, συμμετέχει στην 48ωρη Γενική Απεργία για αύριο Παρασκευή 6/5 και Σάββατο 7/5 2016 που κήρυξε η ΓΣΕΕ.
Ήδη έχουμε  λάβει απόφαση  για 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου - ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων – τιμώντας την εργατική πρωτομαγιά που όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις μετατρέπονται σε  κεντρικές απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων εναντία στο ασφαλιστικό.
Οι εργαζόμενοι,  οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι καλούνται, για μια ακόμα φορά, να θυσιαστούν, ώστε με την δρομολόγηση της διάλυσης του Ασφαλιστικού Συστήματος να ικανοποιηθούν οι  πιστωτές της χώρας και να σιγουρέψουν ότι η αποπληρωμή των δανείων τους θα γίνει, έστω και αν ο λαός μας οδηγηθεί στην πλήρη εξαθλίωση.
Έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε και να αντισταθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις,  ενάντια στη νέα επίθεση που δεχόμαστε.
Καλούμε  σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή. Συμμετέχουμε ενωτικά, δυναμικά στη 48ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ αύριο και μεθαύριο:  Παρασκευή και Σάββατο - 6 και 7 ΜΑΗ, για να δώσουμε ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα ενάντια στην αποδόμηση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης.
Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση και αγωνιστικότητα την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ στον εορτασμό της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ και δίνουμε μήνυμα αντίστασης, ενάντια στις πολιτικές που ξεθεμελιώνουν συνολικά τους μισθούς μας, τις συλλογικές μας συμβάσεις, τα εργασιακά μας δικαιώματα, την ΚΥΡΙΑΚΗ – ΑΡΓΙΑ,  την Κοινωνική μας Ασφάλιση και τις συντάξεις.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 3ημερες ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ  ΜΕΓΑΛΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ  ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ


Πρόσκληση σε σύσκεψη
Συνάδελφοι
Όπως ήδη γνωρίζεται με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Αντιδρώντας τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες Κυβερνητικές πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο,
Οι τριτοβάθμιες οργανώσεις μας έχουν αποφάσεις 48ωρη γενική απεργία στην οποία συμμετέχουμε ως εργατικό κέντρο Γιαννιτσών για αύριο Παρασκευή 6/5 και Σάββατο 7/5 2016
Ήδη έχουμε  λάβει απόφαση  για 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου - ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων τιμώντας την εργατική πρωτομαγιά που όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις μετατρέπονται σε  κεντρικές απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων εναντία στο ασφαλιστικό .
Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να συντονίσουμε την δράση καλούνται σε σύσκεψη όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς της πόλης μας αύριο Παρασκευή 6/5 και ώρα 12.00 στο ΕΚΓ  

Από την διοίκηση του ΕΚΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια: