Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Θωμάς Γιόφκος: Πρέπει να πάρουμε τη χώρα μας πίσω!

Κύριοι και κυρίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεσμεύσατε ολόκληρα νησιά!!!!!!!!! Δεσμεύσατε ρε και 538 αρχαιολογικούς χώρους!!!!!!!! Ρε τι είναι η χώρα?????? Εταιρεία???????? Εταιρεία ρε και τη σπάτε σε κομμάτια????? Εάν οι πληροφορίες μου είναι σωστές θα πάτε φυλακή στα σίγουρα!!!!!! Για εσχάτη προδοσία!!!!! Με μια άλλη πραγματικών ελλήνων κυβέρνηση όλα αυτά θα είναι άκυρα και τότε θα τα ξαναπούμε!!!!!!!!! Θα φροντίσουμε κάποιοι από εμάς και γι' αυτό!!!!!!
Σας ενημερώνω μόνο και σας λέω!!!!!!!! Ανερχόμενη πολιτική δύναμη εξουσίας στη Γαλλία!!!!!! ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ!!!!!! Ανερχόμενη πολιτική δύναμη εξουσίας στην Αγγλία..ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ!!!!!!!! Δημοψήφισμα στην Ιταλία Σεπτέμβριο για την παραμονή στο ευρώ. Το ίδιο και στη Φινλανδία. Δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία για έξοδο από την Ευρώπη, επερχόμενη σύγκρουση ρωσοκινεζικού άξονα και Συρίας- Ιράν με ΝΑΤΟ-IΣΙΣ-ΙΣΙΛ-ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ- ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ. Σε πρώτη φάση αυτές οι εξελίξεις και έπεται συνέχεια... Αλλάζει ο κόσμος και θα αλλάξει πολύ γρήγορα μορφήν και δομήν μέσα στο 2016!!!!!!
Το παλαιοκομματικό και σάπιο πολιτικό καθεστώς που είναι σήμερα μέσα στην ελληνική βουλή, το πλέον υπέργηρο θα έλεγα εγώ και ηλικιακά, αλλά κυρίως ιδεολογικά, πνέει τα λοίσθια, παλεύει για να πάρει μια θέση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μαζί με τους δεινόσαυρους!!!!!!!
Λοιπόν όλα αυτά δείχνουν ότι όλοι αυτοί οι νεοταξικοί υπερασπιστές που θέλουν να καταπατούν τον ελληνικό λαό και συνάμα να λεηλατήσουνε ότι του έχει απομείνει, αν νομίζουν ότι θα τους κοιτάζουμε απλώς να κατασπαράσσουν και να λεηλατούν το όποιο βιος μας, πλανώνται πλάνην οικτράν!!!!!!!!!!! Κύριοι το άδοξο πολιτικό τέλος σας είναι προ των πυλών και έρχεται λείαν συντόμως!!!!!!! 
Είμαι πάρα πολύ οργισμένος διότι σήμερα χαρίζεται η χώρα στις ορέξεις των τραπεζιτών, νεοταξιτών, ευρωπαίων καταχραστών!!!!!!! Πρέπει επιτέλους να πάρουμε τη χώρα μας πίσω!!!!!
Σήμερα πρέπει να κηρύξουμε την αρχή του τέλους, του πολιτικού τέλους, όλων εκείνων των οικογενειών που συνεχίζουν να βυσοδομούν επάνω στη χώρα 118 χρόνια τώρα και όχι μόνον!!!!!!!! Μην κάθεστε μωρέ!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!! Εμείς και στους θεούς όρθιοι ομιλούμε!!!!!!!!!!!!

Θωμάς Γιόφκος
πρώην πολιτευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: