Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Εφ.Α. Πέλλας: Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2016

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει κάθε χρόνο την αυγουστιάτικη Πανσέληνο και διοργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό και σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, στις 21:00 να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι στις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1. Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας* για μια ξεχωριστή «Βραδιά πανσελήνου με jazz μουσική», με το TRIO JAZZ των:  Γιώργο Κοσίδη (πιάνο και φωνητικά), Χρήστο Κοσίδη (jazz βιολί) και Βασιλική Αλεξίου (φωνητικά).  Την τεχνική υποστήριξη προσφέρουν ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, ο Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας.
2. Στον Αρχαιολογικό Χώρο του Λόγγου Έδεσσας*, με την συναυλία «Νύχτα Jazz με την πανσέληνο» με τους DIEGO RIVERA και OLEG CHALY TRIO των: Diego Rivera (τενόρο σαξόφωνο), Oleg Chaly (πιάνο), Giannis Papatriantafillou (κοντραμπάσο) και Giorgos Klountzos-Chrysidis (τύμπανα). Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.
3. Ο Ναός της Παλαιάς Μητρόπολης Έδεσσας θα είναι επισκέψιμος έως τις 23:00.
* Η είσοδος για το κοινό στους αρχαιολογικούς χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτή από τις 20:00 έως τις 24:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: