Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Δ.Δ.Ε. Πέλλας: Οριστικές τοποθετήσεις - Οργανικά κενά – Δηλώσεις τοποθέτησης

Σας ανακοινώνουμε τις οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών καθώς και τους πίνακες κενών και πλεονασμάτων που καταρτίσθηκαν με την αριθμ. 21/21-7-2016 πράξη του ΠΥΣΔΕ Πέλλας κατά σχολείο και ειδικότητα/κλάδο για το σχολικό έτος 2016-17 μετά τις βελτιώσεις – οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών (Α΄ φάση τοποθετήσεων).
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω κατηγοριών:
  1. Οι μετατιθέμενοι στο ΠΥΣΔΕ Πέλλας.
  2. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης.
  3. Οι εκπαιδευτικοί των οποίων έληξε η απόσπασή τους στο εξωτερικό.
  4. Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει δήλωση οριστικής τοποθέτησης.
  5. Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί της αριθμ. πρωτ. 6567/11-7-2016 απόφασής μας, οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά σύμφωνα με το άρθρο 14 του ΠΔ 50/1996.
οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σε οργανικά κενά και μόνο εφόσον υπάρχει κενό στην ειδικότητα ή στην ομαδοποιημένη ειδικότητα στην οποία ανήκουν, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση σε οργανική θέση μέχρι την Δευτέρα 25-7-2016 και ώρα 13:00. Οι δηλώσεις αυτές των εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης www.didepellas.gr στο μενού «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» στον σύνδεσμο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ» στην επιλογή «ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ». Η δήλωση αφού υποβληθεί για να θεωρηθεί έγκυρη, θα πρέπει να τυπωθεί, να υπογραφεί από τον εκπαιδευτικό και να σταλεί άμεσα στο ΠΥΣΔΕ στο fax στο 2381026414.
Στη δήλωση προτίμησης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά σύμφωνα με τον πίνακα κενών και πλεονασμάτων, αλλά και επιπλέον τα σχολεία στα οποία μπορεί να δημιουργηθούν κενά από τις βελτιώσεις. Είναι αυτονόητο ότι στις ειδικότητες που δεν υπάρχει κενό δεν πρέπει να υποβληθεί δήλωση.
Oι σχετικοί πίνακες με τα κενά και τα μόρια των εκπαιδευτικών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Πέλλας (www.didepellas.gr)
Σύμφωνα με την παράγραφο 12 του άρθρου 15 του ΠΔ 50/1996 οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν θα καταστεί δυνατό να τοποθετηθούν σε σχολεία της προτίμησής τους, θα τοποθετηθούν προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές οργανικές θέσεις.
Ενστάσεις ως προς τις οριστικές τοποθετήσεις – βελτιώσεις σε σχολεία με βάση την απόφαση 21/21-7-2016 πράξη του ΠΥΣΔΕ Πέλλας μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Δευτέρα 25-7-2016 και ώρα 11:00 πμ είτε ιδιοχείρως στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Πέλλας, είτε με fax στο 2381026414. Δεν θα εξεταστούν ενστάσεις που θα παραληφθούν με αλληλογραφία μετά την παραπάνω ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: