Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Φιλικός αγώνας: Μακεδονικός Γέφυρας - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0-1)0-2

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό για την Πέλλα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι το λιγότερο σημαντικό. Η ομάδα μας κατά μεγάλα διαστήματα είχε πολύ καλή παρουσία, έβγαλε στο γήπεδο αρκετά από τα στοιχεία που θα τη χαρακτηρίζουν φέτος, δημιούργησε κι έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, πέτυχε δύο τέρματα, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και η σκληρή δουλειά είναι αυτή που θα διορθώσει και θα βελτιώσει ακόμα περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι της, ώστε να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούν πρώτα και κύρια ο τεχνικός Κώστας Νινιατσούδης και ο γυμναστής Γιάννης Χαρπίδης μαζί με τους ποδοσφαιριστές, κι έπειτα η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της.
Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν ο Μπουράκης με εύστοχο πέναλτι σε ανατροπή του Μπρατσούδη στο 45'(βίντεο) και ο Βογιατζής με κοντινό πλασέ στο 60' μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και πολύ καλή ατομική ενέργεια και τελική πάσα του Κατσαμακτσή. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, αν η ομάδα μας ήταν πιο εύστοχη και είχε πιο «ελαφριά» πόδια σε σχετικά «εύκολες» τελικές προσπάθειες. Δοκάρι είχε ο Στάγκος.
Αγωνίστηκαν: Βουδούρης, Παλιάικος, Ίμπας, Σιαματάς, Παναγιωτέλης, Μπρατσούδης, Μπουράκης, Ιωσηφίδης, Καρασμάνης, Ζώγας, Σαλίκας ήταν οι 11 ξεκίνησαν ενώ χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Στάγκος, Σιάγκας, Κατσαμακτσής, Βογιατζής, Μυτακόπουλος, Ρέκος Β. Γ., Ρέκος Π. Γ., Μαρκόπουλος Χ., Καλπακίδης, Γκόγκαλης, Κεραμάρης.

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια της ημέρας, Άγιος Αθανάσιος Θεσ/νικης - Εδεσσαϊκός 4-2 και Δαμιανό - Μάνδαλο 1-1.


























8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα θελει ενισχυση και φανηκε αυτο. Πανω απο 2-3 πασες δεν αλλαξαμε και πολυ κακη αναπτυξη. Με 4 παικτες ισως ειναι διαφορετικα τα πραγματα και σωθει η χρονια

Πέτρος Κάνος είπε...

Μάλλον στην Κάτω Γέφυρα θα ήσουν. Η δική μας ομάδα στην Πάνω αγωνίστηκε για να σε ενημερώσω και ήταν εξαιρετική για το στάδιο προετοιμασίας που βρίσκεται, με τα αναμενόμενα και απολύτως λογικά εποχιακά λάθη.
Μην επαναλαμβάνεις αυτό που έχω πει πολλές φορές ανεβάζοντας για λόγους εντυπώσεων το αριθμό των υπό προσθήκη ποδοσφαιριστών, η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει άλλες 2 και κατά περίσταση 3 μεταγραφές, όχι γιατί έχει φτωχό ρόστερ -το αντίθετο μάλιστα-, αλλά για να έχει την πληρότητα και την εμπειρία που απαιτούν οι φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθενας εχει την δικη του γνωμη ρε Πετρο. Καντε εσεις 2 η 3 προσθηκες και ασε μας εμας που γνωριζουμε και εχουμε παιξει ποδοσφαιρο να λεμε αλλα πραγματα.

Πέτρος Κάνος είπε...

Συμφωνώ ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορώ να τη σεβαστώ απόλυτα, αρκεί να έχει λογική βάση και επιχειρήματα και να μην είναι υποβολιμαία.
Στο γήπεδο ήταν καμιά 10αριά άνθρωποι από την Πέλλα εκτός αυτών της διοίκησης και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι μ' αυτό που είδαν, με εξαίρεση εσένα που δεν φαίνεται με όσα λες όμως να ήσουν. Που να τρώγαμε και κανένα ντόρτι όπως ο Εδεσσαϊκός από ομάδα παρόμοιας δυναμικότητας με βάση το περσινό πρωτάθλημα, θα ήσουν έτοιμος στη γνωστή γωνία. Κούνια που μας κούναγε! Ίσως όμως να γνωρίζεις περισσότερα απ' όλους και θα κρατήσω μια πισινή.
Κανείς δεν είπε ότι λύσαμε τα πάντα και η ομάδα είναι έτοιμη να τα σηκώσει όλα περίπατο. Χρειαζόμαστε ακόμη πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, όπως και λίγες προσθήκες ακόμη(άλλωστε γι' αυτό γίνονται συν τοις άλλοις και τα φιλικά). Αλλά άλλο αυτό, κι άλλο αυτό που προσπαθείς να μας πεις εσύ και να πείσεις τον εαυτό σου κι εμάς, ορμώμενος από προσωπικές αντιπάθειες και συμπάθειες. Κράτα όμως λίγο άμυνα από κάποιον σεβασμό αν υπάρχει και μόνο για τα 16+2(τα +2 με βαθιές πελλιώτικες ρίζες) παιδιά από την Πέλλα που αγωνίστηκαν προχθές στην πλειοψηφία τους με πολύ καλή παρουσία και αρκετά απ' αυτά για πρώτη φορά έστω και σε φιλικό ανδρικό αγώνα, αλλά και για τα νέα πολύ ταλαντούχα παιδιά που ήρθαν φέτος και μας έκαναν την τιμή να βοηθήσουν την ομάδα μας και μέσα απ' αυτή τους εαυτούς και τις φιλοδοξίες, όταν κάποιοι άλλοι έφυγαν χωρίς κανέναν λογό για το πουθενά!

Πέτρος Κάνος είπε...

Να σε ενημερώσω τέλος για να σε καθησυχάσω και να χαλαρώσεις κάπως και για να μην αδημονείς τη στισμή γιατί σίγουρα την προσδοκάς με όσα λες, ότι είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για βαριές ήττες, έστω κι αν δεν το πιστεύουμε και δεν ελπίζουμε να συμβεί με την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε. Ποδόσφαιρο όμως είναι όλα μπορούν να συμβούν, θα υπάρξουν καλές και κακές μέρες οπότε μην αποκλείεις τίποτα για να σε ανακουφίσω λίγο, μπορεί να έρθει το πλήρωμα του χρόνου να δικαιωθείς έστω και παροδικά...

Ανώνυμος είπε...

Απαιτώ να φύγει ο προπονητής μας και να πάρει την θέση του ο Μουρίνιο που σχολιάζει...

Ανώνυμος είπε...

Φασκεις και αντιφασκεις και εσυ. Δεν σου μιλησα για 2 η 3 αποτελεσματα. Εγω μιλαω για ολη την χρονια που ακολουθει. Πιστευω πως θα ειναι η πιο κακη χρονια του χωριου εδω και πολλα χρονια.

Πέτρος Κάνος είπε...

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να προσδοκά επίσης ότι γουστάρει, αλλά κράτα λίγο άμυνα σου επαναλάμβανω μπάλα είναι κι αυτή η πόρνη έχει εκθέσει πολλούς «ειδήμονες» και ποδοσφαιροπροφήτες διαχρονικά. Α και να μην το ξεχάσω, περιμένω από σένα ένα μίνι ρεπορτάζ από το αυριανό φιλικό, μήπως και τρομάξουμε κι αλλάξουμε ρότα και πλευρό!