Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Άρης Παλαιοχωρίου - Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (2-1)3-3

Ισόπαλο το σημερινό φιλικό στην Ημαθία με τον Άρη Παλαιοχωρίου για την Πέλλα με το χορταστικό 3-3, αλλά αυτό περνούσε σε δεύτερη μοίρα, αφού ταυτόχρονα γινόταν η κλήρωση και έβγαιναν οι όμιλοι της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας. 

Η Πέλλα κληρώθηκε και θα αγωνιστεί:
1η αγωνιστική
Πέλλα - Αξός. Σάββατο 10-9-2016
2η αγωνιστική
Ραχώνα - Πέλλα
3η αγωνιστική
Δαμιανό - Πέλλα

Όσον αφορά το ρεπορτάζ του σημερινού φιλικού αγώνα, αυτό καλύφθηκε φωτογραφικά και τηλεοπτικά από τοπική ιστοσελίδα και πιθανότατα όπως θέλω να πιστεύω, θα το έχουμε στη διάθεσή μας αύριο με εικόνα και ήχο. Η ομάδα μας που παρουσιάσθηκε κουρασμένη αλλά και διπρόσωπη κατά διαστήματα, ανέτρεψε το σκορ και ισοφαρίσθηκε στο τέλος, σκόραραν Μπρατσούδης, Καρασμάνης (2). Το καλύτερο της διάστημα ήταν αυτό μεταξύ 45'-65' όταν σκόραρε δύο φορές και έχασε απίστευτες ευκαιρίες να πάρει άνετα τη νίκη.
Αγωνίσθηκαν για την Πέλλα: Μουρζίδης, Παναγιωτέλης, Ίμπας, Παλιάικος, Στάγκος, Σαλίκας, Ιωσηφίδης, Καλπακίδης, Μπρατσούδης, Ζώγας, Κατσαμακτσής οι πρώτοι 11, Βουδούρης, Σιάγκας, Μπουράκης, Καρασμάνης, Πλιόγκας, Ρέκος Β. Γ., Μυτακόπουλος, Μπαλάσκας, Ρέκος Π. Γ., Μαρκόπουλος Χ., Μαρκόπουλος Κ., Γκόγκαλης, Κεραμάρης είναι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος.









Δεν υπάρχουν σχόλια: