Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Επιστρέφει στην ενεργό δράση και τον Πανεδεσσαϊκό ο Χατζηχαρίσης

«Ο  Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας  με τον Σωκράτη Χατζηχαρίση για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».
 Είναι η δεύτερη φορά που ο αθλητής θα συνεργαστεί με την ομάδα της Έδεσσας μετά την αγωνιστική περίοδο  2013-2014  όπου αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας στην επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Χατζηχαρίσης στην ουσία επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια, καθώς αφιέρωσε το διάστημα αυτό στις υποχρεώσεις του με τη διαιτησία που αποτελεί την άλλη μεγάλη του αδυναμία και τυγχάνει διαιτητής  εθνικών κατηγοριών. Η ικανότητα του στο σκοράρισμα και η εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσουν ιδιαιτέρως την ομάδας της Έδεσσας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι πρώτες του δηλώσεις: «Το να συνεργαστώ με τον Πανεδεσσαϊκό δεν ήταν δύσκολη απόφαση.  Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης έδειξαν από την αρχή ενδιαφέρον και με προσέγγισαν με πολύ σωστό τρόπο. Έδειξαν ότι ήθελαν να γίνω μέρος της προσπάθειας που κάνουν σε όλους τους τομείς και έτσι ήρθε η συμφωνία. Άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ανοιχτή πρόταση από τον σύλλογο, αλλά οι υποχρεώσεις μου ως διαιτητή δεν  μου επέτρεψαν να συνεχίσω.  Επιστρέφω λοιπόν με μεγάλη όρεξη και διάθεση για να  υλοποιήσουμε τους στόχους του συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: