Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας: Αναγέννηση Γ. - Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0-3)0-4

Η ομάδα μας έδωσε σήμερα ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών με 0-4, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. 
Η Πέλλα είχε ένα εκπληκτικό πρώτο 35λεπτο, με την μπάλα να «χάνεται» κατά διαστήματα και να εμφανίζεται στα δίχτυα των γηπεδούχων από τα πόδια του Κυριάκου Κατσαμακτσή, που κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ μόλις στο 25ο λεπτό, με εξαιρετικά τέρματα σε δημιουργία και εκτέλεση! Μονόλογος της Πέλλας το πρώτο ημίχρονο με απόλυτη κατοχή, πειθαρχημένο και ομαδικό ποδόσφαιρο και αρκετές ευκαιρίες εκτός των 3 τερμάτων και την Αναγέννηση να ξεκινάει με εναλλακτική ενδεκάδα και σταδιακά μετά το ημίωρο και κυρίως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο κ. Τσιρογιάννης να χρησιμοποιεί και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Η Αναγέννηση στο πρώτος μέρος ήταν τελείως ακίνδυνη και η μόνη φάση που καταγράφηκε, ήταν στο 30' ένα πολύ μακρυνό σουτ απελπιστικά άουτ.
Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το πρώτο, με τις πολλές αλλαγές κι από τις δύο πλευρές να συντελούν σ' αυτή την εξέλιξη και το παιχνίδι να γίνεται πιο μοιρασμένο τόσο σε κατοχή, όσο και σε ευκαιρίες. Η Αναγέννηση πιο ανεβασμένη και πιο απαιτητική στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, έχασε μια-δυο πολύ καλές ευκαιρίες να μειώσει, αλλά παρόμοια και η απάντηση της Πέλλας με τις ευκαιρίες της στις αντεπιθέσεις, να μην τυγχάνουν τις καλύτερες δυνατές τελικές επιλογές.
Ένα τέταρτο περίπου πριν το τέλος του αγώνα, σε μια θαυμάσια αντεπίθεση και συνεργασία Μπουράκη - Ρέκου Β. Ι., ο τελευταίος με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων με την βοήθεια και του αιφνιδιασμένου τερματοφύλακα από τη δυνατή και περίεργη πορεία της μπάλας, γράφοντας το τελικό 0-4. 
Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και την ευρεία νίκη, οι αδυναμίες και τα λάθη δεν έλειψαν, τα οποία επισημάνθηκαν και μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, μπορούν να διορθωθούν από το τεχνικό τιμ και του ποδοσφαιριστές.
Καλός σήμερα ο κ. Δεμερτζής που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις και οι βοηθοί του Γιάγκος και Κορνισορλής.
Ξεκίνησαν τον αγώνα: Μουρζίδης, Παναγιωτέλης, Σιάγκας, Σιαματάς, Στάγκος, Μπρατσούδης, Ιωσηφίδης, Καλπακίδης, Ζιώγας, Μπουράκης, Κατσαμακτσής, ενώ αγωνίστηκαν για μικρά και μεγάλα διαστήματα στο δεύτερο: Βουδούρης, Μπαλάσκας, Ίμπας, Παλιάικος, Ρέκος Β. Ι., Μυτακόπουλος, Ρέκος Π. Ι., Γκόγκαλης, Κεραμάρης, Μαρκόπουλος Χ.. Απόντες Σαλίκας, Καρασμάνης, Πλιόγκας.
Ακολουθεί για την ομάδα μας την Κυριακή το απόγευμα, η τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Δαμιανού.












Δεν υπάρχουν σχόλια: