Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη για την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης επί του ΓΑΣ Έδεσσας με 61-69. Ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο συλλόγων

Με νικήτρια την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης επί του ΓΑΣ Έδεσσας  με σκορ 61-69, τελείωσε η φιλική αναμέτρηση των δύο συλλόγων.
Στο ημίχρονο της αναμέτρηση ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης κ. Μάνος Χάλαρης και ο Γραμματέας του ΓΑΣ κ. Κώστας Καφετζής, ανακοίνωσαν την  έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καφετζής αφού καλωσόρισε την αποστολή του Άρη στην Έδεσσα, ανέφερε ότι «αυτή η κίνηση εντάσσεται στην νέα προσπάθεια που κάνει ο ΓΑΣ Έδεσσας για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο της δομές του (προπονητικές-οργανωτικές), με μεταφορά τεχνογνωσίας, από μια από τις καλύτερες Ακαδημίες μπάσκετ της χώρας, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές της και τις οικογένειες τους». Τέλος ευχαρίστησε  τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Άρης κ. Μάνο Χάλαρη καθώς και τον προπονητή της παιδικής ομάδας του Άρη κ. Τσάϊκο ευχόμενος « αυτή η συνεργασία να είναι εποικοδομητική και για τους δύο συλλόγους».  
Ο κ. Χάλαρης στον δικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον ΓΑΣ Έδεσσας για την πρόσκληση και την φιλοξενία, γνωστοποιώντας την βούληση της ΚΑΕ Άρης « να παρέχει τεχνογνωσία και ανταλλαγή ιδεών για διάφορα θέματα, καθώς πρόθεση του Άρη είναι να στηρίξει ομάδες της περιφέρειας όπως ο ΓΑΣ Έδεσσας». Επίσης προσκάλεσε την Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας για φιλικά παιχνίδια στο Nick Galis Hall ( Αλεξάνδρειο Μέλαθρο).
Στο φιλικό παιχνίδι ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Κουρτίδη και Διαλεσιώτη διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ. Ο ΓΑΣ με τους Χαραλαμπίδη και Δημητρόπουλο να παίρνουν προσπάθειες, ακολουθούσε από κοντά το σκορ. Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Άρη μπροστά στο σκορ με 20-18.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος σκοράροντας με τους Χαραλαμπίδη και Μαλιάρη. Στην άμυνα κατάφερε να κλείσει του διαδρόμους προς το καλάθι του, διατηρώντας ένα προβάδισμα 3-4 πόντων. Σε αυτό το διάστημα ο Άρης σκόραρε κυρίως με τον εξαιρετικό Σιδηροηλία. Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΓΑΣ μπροστά στο σκορ με 36-35.
Στο 2ο ημίχρονο ο ΓΑΣ συνέχισε να είναι εξαιρετικός παρά την συνεχή πίεση του Άρη σε όλο το γήπεδο. Με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Μαλιάρη και Δημητρόπουλο, διατηρούσε με σχετική ευκολία ένα προβάδισμα 5-6 πόντων (54-47 στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης ήταν πολύ καλός, εκμεταλλευόμενος τόσο την κούραση των παικτών του ΓΑΣ, αλλά και την απουσία του Χαραλαμπίδη σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο. Με πρωταγωνιστές τους Σιδηροηλία και Κουρτίδη κατάφερε ανέτρεψε το σκορ και με ένα επί μέρους σκορ 7- 22 έφτασε στην νίκη με σκορ 61-69.
Διαιτητές: Καραμανλής – Μητώνας.
Τα δεκάλεπτα:18-20, 36-35, 54-47, 61-69 τελικό.
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Λούσης) Μποζίνης 5(1), Γεωργιάδης 5(1), Βεκόπουλος Τσακώντσης, Δημητρόπουλος 11, Λούσης, Τσολάκης 2, Μαλιάρης 17, Χαραλαμπίδης 19, Δαφνής 2, Αδάμ, Καϊλίδης
ΑΡΗΣ: (Τσάϊκος – Τζιβάνης) Κοτρώτσιος 2, Αλεξιαδης, Παπαμαργαρίτης 2, Πράπας 8(2), Κουρτίδης 17(1), Βουρτζούμης 1, Ζούντσας 6, Καπόνης, Θεοδωρόπουλος, Διαλεσιώτης 8(1), Σιδηροηλίας 25(1), Καταφυγιώτης
  • Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση του ΓΑΣ στην αποστολή του Άρη στην ταβέρνα «Καρβουνοπενιές». Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον Παντελή Σταυρόπουλο και το προσωπικό του καταστήματος.
  • Με το επίσημο λεωφορείο της ΚΑΕ Άρης μετακινήθηκε η αποστολή του Άρη στην Έδεσσα. Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα Έδεσσας για την φύλαξη του λεωφορείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: