Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μαξίμου σε ΝΔ: Η ανομία τελείωσε

Με σημείωμά της η κυβέρνηση απαντά στην αξιωματική αντιπολίτευση και την κατηγορεί ότι προσπαθεί να μην εφαρμοστεί ο νόμος για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
Η κυβέρνηση εφαρμόζει τους κανονισμούς και τους Νόμους του Κράτους», αναφέρει σημείωμα της κυβέρνησης, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να μην εφαρμοστεί ο νόμος για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
"Η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των “λιτών και δεμένων” να μην εφαρμοστούν οι νόμοι και να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης, πέφτει στο κενό", επισημαίνεται.
"Το καθεστώς της ανομίας των 27 χρόνων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα", καταλήγει το ίδιο σχόλιο.
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος δεν χάνουν ευκαιρία να συνηγορούν υπέρ της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ακόμα και σε άσχετες ανακοινώσεις τους, τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλώσεις σαν αυτή είναι χρήσιμες, αφού υπενθυμίζουν διαρκώς στους πολίτες ποιος αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πιο αδύναμων, και ποιος στηρίζει τους ισχυρούς.
“Ακόμα περιμένουμε, βέβαια, απαντήσεις για τον κ. Παπασταύρου, τον Κήρυκα, τη στήριξη του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου, και για τόσα πολλά ακόμα, που έχουμε χάσει πια τον λογαριασμό”.
“Να είναι βέβαιοι ότι οι πολίτες προτιμούν μια ΝΔ στην αντιπολίτευση, ασχολούμενη με την διαδικτυακή αναζήτηση ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στην κυβέρνηση, να περικόπτει την χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος” καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: