Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Δεν συμμετέχουμε στη σημερινή εκδήλωση

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη και την 81η έκθεση της ΔΕΘ, η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους δεν συμμετέχει στην εκδήλωση της ομιλίας του Κυρ. Μητσοτάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Εδώ και χρόνια οι ΟΝΝΕΔίτισες και οι ΟΝΝΕΔίτες της Βορείου Ελλάδος, δίνουν βροντερό παρών και υποδέχονται τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Φέτος όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και γι αυτό τον λόγο δεν θα συμμετέχουμε στην σημερινή εκδήλωση.
Τους τελευταίους μήνες μετά από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι χιλιάδες νέες και νέοι της ΟΝΝΕΔ γινόμαστε παρατηρητές μιας προσπάθειας απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η ΟΝΝΕΔ και να μην έχει μια ανεξάρτητη φωνή.
Όλοι εμείς στεκόμαστε απέναντι σε αυτό το σχέδιο και θα υπερασπιστούμε τους αγώνες και την ιστορία της " γαλάζιας γενιάς " με τη φωνή μας , τη σκέψη μας και τη δράση μας. Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων.
Οι ιδέες και τα ιδανικά της ΟΝΝΕΔ θα κερδίσουν και πάλι και θα παραμείνουν ζωντανά και όλοι μας θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την Δημοκρατία εντός της παράταξης και για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους στην σημερινή ελληνική κοινωνία.»

ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: