Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Α1 ερασιτεχνική - Αγώνας πρωταθλήματος: Μ.Α. Πέλλας - Άρης Αμπελειών

Η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, υποδέχεται για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής ΕΠΣ Πέλλας, τον πάντα επικίνδυνο και υπολογίσιμο Άρη Αμπελειών.
Μπορεί η Πέλλα να έχει καταφέρει ένα ιδανικό ξεκίνημα και να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό από μόνο του δεν της εξασφαλίζει και ανάλογη συνέχεια, αν η ομάδα δεν παραμείνει σοβαρή, πειθαρχημένη και προσηλωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κι αν δεν προσπαθήσει ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στο επιθυμητό απ' όλους και ανάλογο της ποιότητας, του ταλέντου και των δυνατοτήτων της αγωνιστικό επίπεδο. Δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος πριν την έναρξη κάθε αγώνα, σεβασμός, αυτοπεποίθηση και διεκδίκηση του αποτελέσματος μέχρι το τελικό σφύριγμα, όπως και να τα φέρει η εξέλιξη του αγώνα.
Οι Αμπελειές που μετρούν μόλις έναν βαθμό μετά από δύο εντός έδρας αγώνες, είναι βέβαιο ότι θα ψάξουν να «ρεφάρουν» κάτι από τα χαμένα, αν τους επιτραπεί από την ομάδα μας. Στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχασαν την πρώτη αγωνιστική εντός από τον Εθνικό Γ. με 0-1, ενώ και στο ίδιο γήπεδο, παραχώρησαν ισοπαλία χθες στο Αρσένι 2-2.
Απαραίτητη η παρουσία και η βοήθεια των φίλων της Πέλλας, που αναμένεται να προσέλθουν στο γήπεδο στηρίζοντας για ακόμη μία φορά κόσμια και θερμά την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: