Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τα αποτελέσματα των αγώνων στα γήπεδα του νομού Πέλλας - Η βαθμολογία της Α1

Σας σίφουνας πέρασε το Μάνδαλο από τις Αμπελειές και έπιασε κορυφή, μαζί με το Μαυροβούνι που δεν έχασε ούτε στον Εξαπλάτανο. Στην Έδεσσα ο Εδεσσαϊκός χρειάστηκε δύο αποβολές παικτών της Αναγέννησης Γ., για να πετύχει το πρώτο γκολ και να «καθαρίσει» μετέπειτα το τρίποντο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρκετά τα τέρματα στις χαμηλότερες κατηγορίες, με το σκορ της ημέρας να διαμορφώνεται στο Παλαίφυτο. Για τη Γ' εθνική, ο Αλμωπός πέρασε νικηφόρα από τους Προσκυνητές στη Ροδόπη.
Στον Εξαπλάτανο και στο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε σήμερα, καμία από τις δύο Δόξες, ούτε αυτή του Εξαπλατάνου, ούτε αυτή του Μαυροβουνίου δεν γνώρισε τη δόξα της νίκης, αφού αρκέστηκαν στο απόλυτα δίκαιο ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν νωρίς μόλις στο 5' με κοντινό πλασέ του Παπανικολάου ύστερα από μεγάλη ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο Εξαπλάτανος πήρε την κατοχή και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία στη μεσαία  γραμμή, όμως η σφιχτή αμυντική τακτική του Μαυροβουνίου δεν επέτρεπε κινδύνους μπροστά στο τέρμα του. Το Μαυροβούνι στημένο αρκετά πίσω, έψαχνε με μεγάλες μπαλιές ξαφνικές αντεπιθέσεις, όμως δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες με τους ιδιαίτερα κινητικούς πλην όμως ακίνδυνους Μουρουζίδη, Παπανικολάου και λίγο πιο πίσω τον Αντωνιάδη. Περιορίστηκε σε κάποια σουτ από μακρυνή και μέση απόσταση, που όμως ήταν αρκετά άστοχα. Περιοχή δεν μπορούσαν να πατήσουν όμως ούτε οι γηπεδούχοι και όταν το έπραξαν μία φορά επικίνδυνα, ο κ. Ατζαμιδάκης δεν είδε το καθαρό πέναλτι σε βίαιο τράβηγμα αμυντικού πάνω στον Τσόρμπα Β.. Πέναλτι όμως δεν είδε και λίγο αργότερα για το Μαυροβούνι ο κ. Ατζαμιδάκης, σε ανατροπή του Παπανικολάου, ισοφαρίζοντας το ένα τραγικό λάθος του, μ' ένα άλλο. Στη συνέχεια κι ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν πιο επιτακτικά έστω και ανορθόδοξα την ισοφάριση, ήρθε το 40ο λεπτό μετά από εξαιρετική ομαδική επιθετική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στο ύψος της περιοχής στον Αναστασιάδη, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στο γάμα της εστίας του Καμπαλή γράφοντας το 1-1.
Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε μάρτυρες ενός κάκιστου ποδοσφαιρικού θεάματος(όχι πως το πρώτο διεκδικεί δάφνες), με τον Εξαπλάτανο να θέλει και να μην μπορεί και το Μαυροβούνι να παίζει παθητικά για την διαφύλαξη του αποτελέσματος περισσότερο, έστω κι αν του αναλογεί η καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, με το σουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή του Εξαπλατάνου, που έφυγε πολύ ψηλά άουτ. Το τελικό σφύριγμα λύτρωση για τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, με την παρουσία των φίλων του Μαυροβουνίου να είναι αισθητή και σήμερα.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία της Α1 και η επόμενη αγωνιστική:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 4η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 0-4
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 1-1
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΜΑΣ 1-2
ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 4-1
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΔΡΟΣΕΡΟΥ 5-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 4-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 3-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 0-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 3-2
Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 0-3
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ 0-0

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-1


Δεν υπάρχουν σχόλια: