Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Έρευνα: Σε ποια επαγγέλματα είναι πιο συχνή η απιστία;

Πες μου τι δουλειά κάνει να σου πω αν θα σε απατήσει.
Τον άνθρωπο δεν πρέπει να τον κρίνουμε από το επάγγελμά του λένε και πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή επίσης. Έλα όμως που κάποιοι επιμένουν να κάνουν έρευνες, όπως η εξής μία, η οποία συνδέει την επαγγελματική ιδιότητα του καθενός με τη ροπή του στην απιστία.
Από το poll λοιπόν της ιστοσελίδας victoriamilan.com (site που κλείνει σπίτια καθώς απευθύνεται ως επί το πλείστον σε παντρεμένους  που το "ψήνουν" για εξωσυζυγική σχέση) προκύπτει η παρακάτω λίστα με τα πιο μπερμπάντικα επαγγέλματα:
1. Οικονομικά (τραπεζικοί, brokers, αναλυτές)
2. Αεροπορία (πιλότοι, ιπτάμενοι φροντιστές, αεροσυνοδοί)
3. Υγείας (γιατροί, νοσηλευτές)
4. Επιχειρήσεις (CEOs, διευθυντές, γραμματείς)
5. Αθλητές (προπονητές, γυμναστές)
6. Των τεχνών και του θεάματος (μουσικοί, φωτογράφοι, ηθοποιοί, μοντέλα)
7. Της νύχτας (Djs, χορευτές, σερβιτόροι)
8. Επικοινωνία (δημοσιογράφοι, δημόσιες σχέσεις, επικοινωνιολόγοι)
9. Νομικά (δικηγόροι, δικαστές)
Επίσης, το 65% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα συμφώνησαν στο ότι ο χώρος εργασίας είναι το πιο εύκολο μέρος για να αναπτυχθεί ειδύλλιο, παρόλο που το συντριπτικό 85% δεν θα πρότεινε σε κάποιον που συμπαθεί να κάνει σχέση με κάποιον από τη δουλειά, κι αυτό γιατί προφανώς στο μυαλό των πιο πολλών ανθρώπων τα επαγγελματικά εξακολουθούν να μην πρέπει να μπερδεύονται με τα προσωπικά.
Παράλληλα, όσοι από τους συμμετέχοντες παραδέχτηκαν πως έχουν απιστήσει με συνάδελφο δεν θα το συνιστούσαν, όχι επειδή θεωρούν π.χ. ότι το να κερατώνουν τη γυναίκα με τη γραμματέα τους αποτελεί τουλάχιστον αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, αλλά κυρίως το να σε κάνουν τσακωτό "είναι άβολο". Τέρατα συνειδήσεως.

Πηγή: ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: