Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ένας ακόμη νεαρός «πρωταθλητής», κι ένας έμπειρος μέσος στον Μ.Α. Πέλλας

Ο Μ.Α. Πέλλας προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφές, ενός νεαρού ταλαντούχου και φιλόδοξου ποδοσφαιριστή, κι ενός έμπειρου με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις από τα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού. Πρόκειται για δύο εξαίρετους ποδοσφαιριστές, με αδαμάντινο χαρακτήρα, που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Η ομάδα μας απέκτησε λοιπόν τον παραλιμνιώτη αμυντικό Νίκο Τζιότζιο, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου. Επίσης στο ρόστερ του Μ.Α. Πέλλας θα ανήκει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο πολύτιμος μέσος Γιώργος Πανταζίδης από τον Μ.Α. Νέας Πέλλας, που δεν δήλωσε συμμετοχή φέτος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Ο πολυτάλαντος αμυντικός Νίκος Τζιότζιος, που παίζει με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας, πρωταθλητής κι αυτός στην κατηγορία Νέων απλής βαθμολογίας της ΕΠΣΜ με την Ακαδημία Γιαννιτσών το 2015, είναι γεννημένος το 1999 και κατάγεται από την Παραλίμνη.
Ο Γιώργος Πανταζίδης πολύπειρος μέσος, μια σταθερή αγωνιστική παρουσία και αξία στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού, είναι γεννημένος το 1983 και κατάγεται από το Μεσιανό.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία, με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!
Θεωρητικά το φετινό ρόστερ μάλλον «κλείνει» εκτός απροόπτου για τον Μ.Α. Πέλλας μ' αυτές τις δύο μεταγραφές, όμως ουσιαστικά και τυπικά υπάρχουν κάποιες σκέψεις για ακόμη μία τελευταία προσθήκη αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, κι αν ο χρόνος που απομένει το επιτρέψει.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι αυτό που λένε πως ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ψωνίζει από την Ακαδημία Γιαννιτσών ! … ότι καλύτερο δηλαδή υπάρχει στις υποδομές ! (με αφορμή την προτελευταία φωτογραφία όπου και οι 5 που απεικονίζονται και παίζουν τώρα στον Μέγα , είναι της Ακαδημίας Γιαννιτσών !!!

Ανώνυμος είπε...

Η δουλεια που γινεται απο τους προπονητες και την διοικηση στην Πελλα θα ελεγα πως ειναι η ιδανικη επιλογη καθε νεαρου ταλαντουχου ποδοσφαιριστη. Ηδη αυτοι οι παικτες νομιζω πως εξελισονται μερα με την μερα και με την συμμετοχη τους σε αντρικο ερασιτεχνικο πρωταθλημα νομιζω πως οταν με το καλο τελειωσει αυτη η χρονια θα βοηθηθουν ωστε να γινουν ολοκληρωμενοι ποδοσφαιριστες. Ελπιζω το παραδειγμα της ομαδας της Πελλας να το ακολουθησουν και αλλοι συλλογοι του Νομου γιατι αυτο πρεπει να εχουν ως στοχο, να βοηθουν νεαρα παιδια και να τα βαζουν να αγωνιζονται και οχι να τα εχουν απλα στην ομαδα τους και να τα καταστρεφουν βαζοντας μεσα "παλαιμαχους" ποδοσφαιριστες.