Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Προϋπολογισμός 2017: Κατατέθηκε στη Βουλή, ψηφίζεται στις 10/12

Θα ψηφιστεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου. Η συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη.
Στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017.
Ο Πρόεδρος της Βουλής αφού παρέλαβε τα ψηφιακά αρχεία από τον αναπληρωτή υπουργείο Οικονομικών προσδιόρισε τις ημερομηνίες για τη συζήτηση του προϋπολογισμού. Ειδικότερα ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός θα εισαχθεί προς συζήτηση στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων την ερχόμενη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου όπου θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερις συνεδριάσεις την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα.
Στην Ολομέλεια της Βουλής θα διεξαχθεί πενθήμερη συζήτηση αρχής γενομένης από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών. Τελευταίος θα τοποθετηθεί το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει η διεξαγωγή φανερής ονομαστικής ψηφοφορίας η οποία εκλαμβάνεται κατά παράδοση και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: