Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Φίλικός αγώνας: Μ.Α. Πέλλας - Μ.Α. Εσωβάλτων (1-0)2-0. Σε καλό δρόμο...

Μία ακόμη θετική εμφάνιση στα τελευταία συνεχόμενα εορταστικά φιλικά παιχνίδια πρόσθεσε η ομάδα μας, επικρατώντας εύκολα και δίκαια του Μ.Α. Εσωβάλτων με 2-0, κάτω από τσουχτερό κρύο και δυνατό αέρα, αλλά κι ένα γήπεδο που μέρα με τη μέρα τείνει να γίνει εντελώς ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνων, όσο η δημοτική αρχή δεν δραστηριοποιείται για τα απολύτως απαραίτητα.
Έχοντας την επιπλέον επιβάρυνση από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας στο Πολύπετρο, αλλά κι όλα εκείνα τα καλά στοιχεία που παρουσιάζει στις τελευταίας φιλικές αναμετρήσεις της εορταστικής περιόδου και κυρίως διάρκεια στο παιχνίδι και την εικόνα του, ο Μ.Α. Πέλλας πετυχαίνοντας από ένα όμορφο γκολ σε κάθε ημίχρονο, πέτυχε σήμερα την τρίτη συνεχόμενη «φιλική» νίκη του σε διάστημα μία μόλις εβδομάδας.
Όλα ήταν «ορθόδοξα», ξεκινώντας από το στήσιμο της ομάδας, περνώντας στο τρόπο ανάπτυξης και φτάνοντας στην δημιουργία και την εκτέλεση των φάσεων. Αν δεν υπήρχαν κάποιες μικρές «υπερβολές» θα μπορούσαμε να μιλάμε για το ώριμο, το πειθαρχημένο και το τέλειο παιχνίδι. Ομάδα πιεστική σε όλους τους χώρους, με συνοχή και αλληλοκαλύψεις μεσοαμυντικά, ταχύτητα και σαφή προσανατολισμό επιθετικά, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην πέραν του δέοντος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δυναμική ομάδα των Εσωβάλτων. Εμφάνιση παρακαταθήκη που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες, τόσο για την δύσκολη αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στον Εξαπλάτανο για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, όσο και για την συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα το επόμενο ΣΚ.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Πλιόγκας στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και Παναγιωτέλης με προβολή στις αρχές του δευτέρου, ως τελικός αποδέκτης, μιας έξοχης ομαδικής επιθετικής προσπάθειας.
Λιγόστος ο κόσμος λόγω του ψύχους, αλλά παρουσία του προέδρου της Ένωσης κ. Αντωνίου ο σημερινός φιλικός αγώνας.
Η διοίκηση του Μ.Α. Πέλλας ευχαριστεί θερμά την διαιτητική τριπλέτα για την αφιλοκερδή διαιτησία της.
Ξεκίνησαν οι Βουδούρης, Παλιάικος, Σιάγκας, Πλιόγκας, Παναγιωτέλης, Μπουράκης, Τζιότζιος, Ιωσηφίδης, Ρέκος Β.Ι., Μπρατσούδης, Κατσαμακτσής, ενώ χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μουρζίδης, Γκόγκαλης, Ρέκος Π.Ι., Αλμπάνης, Πιτσάρης. Απόντες: Σιαματάς, Ίμπας, Πανταζίδης, Σαλίκας, Ζώγας, Καρασμάνης, Κεραμάρης, Μαρκόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: