Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικός αγώνας: Μακεδονικός Πολυπέτρου - Μ.Α. Πέλλας (1-3)2-5. Δείχνει να συνέρχεται...

Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα για την ομάδα μας στο φιλικό παιχνίδι του Πολυπέτρου, με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό, ομάδα της Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς. Δεν είναι οι ευρείες και άνετες νίκες τόσο στον Πενταπλάτανο, όσο και σήμερα στο Πολύπετρο που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για καλύτερη συνέχεια μετά την διακοπή των εορτών, είναι η πολύ καλή απόδοση που έχει από παιχνίδι σε παιχνίδι σε όλο και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.
Αν και ο καιρός με τον πολύ δυνατό αέρα δεν ήταν ο καλύτερος σύμμαχος για καλό ποδόσφαιρο, εντούτοις ο άριστος για τα ερασιτεχνικά δεδομένα αγωνιστικός χώρος, ήταν ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν να δούμε σήμερα ωραία πράγματα από την ομάδα μας και να αποχωρήσουμε όλοι ευχαριστήμενοι από το γήπεδο. Αγωνιστικά η Πέλλα σε όλη την διάρκεια, έδειχνε πολύ πιο ποιοτική και γρήγορη από την αντίπαλό της, είχε πειθαρχία, έτρεξε πολύ σε όλους τους χώρους, έβγαλε εξαιρετικούς συνδυασμούς, πέτυχε πολύ όμορφα τέρματα σε δημιουργία και εκτέλεση, έστω κι αν έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες σε φαινομενικά «εύκολες» φάσεις. Και η αμυντική γραμμή με ελάχιστες ατυχείς εξαιρέσεις, είχε άριστη συμπεριφορά, ενώ και ο νεαρός τερματοφύλακας Βουδούρης σε τρεις περιπτώσεις, πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Το τεχνικό τιμ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τακτικά πολλά σχήματα και θέσεις, παρόλες τις πολλές ελλείψεις που δεν του έδιναν τις δέουσες δυνατότητες και δεν βοηθούσαν τα σχέδια του.
Τα τέρματα για τον Μ.Α. Πέλλας πέτυχαν οι εξαιρετικοί και όχι μόνο εκτελεστικά Μπρατσούδης(3) και Κατσαμακτσής (2).
Αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 3 το μεσημέρι, η ομάδα μας φιλοξενεί σε φιλικό αγώνα στην Πέλλα, τον Μ.Α. Εσωβάλτων.
Ξεκίνησαν οι Βουδούρης, Παλιάικος, Παναγιωτέλης, Σιάγκας, Πλιόγκας, Μπρατσούδης, Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Στάγκος, Ρέκος Β.Ι., Κατσαμακτσής, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και βοήθησαν οι Ρέκος Π.Ι., Κεραμάρης, Γκόγκαλης, Αλμπάνης. Απόντες Μουρζίδης, Σιαματάς, Ίμπας, Τζιότζιος, Πανταζίδης, Σαλίκας, Ζώγας, Μαρκόπουλος.






Δεν υπάρχουν σχόλια: