Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικός αγώνας: Νίκη Αξού - Μ.Α. Πέλλας (2-0)2-0. Υπάρχει μέλλον...

Η ομάδα μας πραγματοποίησε μία πολύ ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη εμφάνιση σήμερα στην Αξό και δεδομένων όσων είδαν τα μάτια μας, το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης είναι το τελευταίο που μετράει.
Η εμφάνιση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού η αποστολή του Μ.Α. απαρτίζονταν από μόλις 12 ποδοσφαιριστές, απέναντι στην Νίκη που ναι μεν είναι μια ομάδα Α' ερασιτεχνικής, όμως είχε δύο σχεδόν ενδεκάδες και πληρέστατη αποστολή!
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Πέλλας σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, είχαν πολύ καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, συνοχή, πειθαρχία και διάρκεια, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους έμπειρους και ηλικιακά μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, τόσο με το αδιάκοπο τρέξιμο, όσο και με την παραδειγματική ψυχραιμία που άλλαζαν την μπάλα σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Κι ενώ όλοι περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο ν' αρχίσει να πέφτει η απόδοση της Πέλλας, λόγω του φρεσκαρίσματος των γηπεδούχων με παίκτες από τον πάγκο, συνέβει ακριβώς το αντίθετο! Η Πέλλα σχεδόν κυριάρχησε, αφού έκοβε μπάλες, δεν έχανε μονομαχίες και έφτανε με μεγάλη ευκολία στα καρέ των γηπεδούχων. Ο νεαρός τερματοφύλακας Βουδούρης από την άλλη, που ήταν κι αυτός μέσα στο πνεύμα και την σημερινή εμφάνιση όλης της ομάδας, όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί με 2-3 εξαιρετικές αποκρούσεις σε δύσκολα σουτ. Το μόνο που έλειπε σήμερα από την ομάδα μας ήταν η αποτελεσματικότητα, αφού δεν βρήκε στόχο σε κλασικές ευκαιρίες με τους Γκόγκαλη, Κεραμάρη, Μαρκόπουλο, Σιάγκα και Γρηγοριάδη στο πρώτο ημίχρονο και Γκόγκαλη, Πρέκα, Κεραμάρη, Πανταζίδη και Μαρκόπουλο στο δεύτερο και το πλήρωσε με την ήττα 2-0, στο μοναδικό πολύ καλό δεκαπεντάλεπτο των γηπεδούχων πριν την λήξη του ημιχρόνου, όπου σκόραραν δύο φορές(το πρώτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολατίδη-βίντεο), ενώ είχαν και οριζόντιο δοκάρι σε μακρυνό σουτ. Και η Πέλλα κέρδισε πέναλτι περίπου δέκα λεπτά πριν την λήξη, αλλά η αφλογιστία συνεχίστηκε, αφού ο 15χρονος(σήμερα είχε τα γενέθλιά του) Κεραμάρης που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων(βίντεο).
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα, κι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!
Η σύνθεση:(Νινιατσούδης) Βουδούρης, Ρέκος Π.Ι., Παλιάικος, Μητσικούδης, Αλμπάνης, Πρέκας, Μαρκόπουλος, Γρηγοριάδης, Κεραμάρης, Σιάγκας, Γκόγκαλης, ενώ στο δεύτερο χρησιμοποιήθηκε και ο Πανταζίδης.










Δεν υπάρχουν σχόλια: