Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Προαναγγελία αγώνα: Εδεσσαϊκός - Μ.Α. Πέλλας

Η ομάδα μας δεν διαλέγει ονόματα, αντιπάλους και αγώνες, οπότε και σ' αυτόν δεν μπορεί να έχει άλλη επιλογή και στόχο εκτός από τη νίκη, που θα την διατηρήσει όπως τα κατάφερε με την μέχρι σήμερα αγωνιστική της παρουσία και συνέπεια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ερασιτεχνικής. Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας "Φόρης Γεντζής".
Η Πέλλα που είναι 1η στο βαθμολογικό πίνακα, διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά από 8 αγωνιστικές, παραμένοντας αήττητη και στους τρεις πολύ δύσκολους αγώνες που έδωσε μακριά από το γήπεδό της, έχοντας απολογισμό δύο νίκες σε Νέα Τραπεζούντα και Κρύα Βρύση και μία ισοπαλία στο Μάνδαλο. Τώρα αντιμετωπίζοντας στο δημοτικό γήπεδο Έδεσσας το επίδοξο πρωταθλητή Εδεσσαϊκό, χωρίς να έχει να αποδείξει τίποτα απολύτως και χωρίς να χρειάζεται να πείσει κανέναν περισσότερο για την αγωνιστική της αξία και ποιότητα, αφού αυτά πλέον είναι καταγεγραμμένα στην συνείδηση των φιλάθλων του νομού, θα επιδιώξει και καλό ποδόσφαιρο να παίξει και το τρίποντο να πάρει, σε μια έδρα που φέτος δύσκολα θα το καταφέρουν άλλες ομάδες. Με τον δέοντα σεβασμό όπως και σε κάθε αντίπαλο της κατηγορίας, πόσο μάλλον στο βαρύ όνομα και την ιστορία του Εδεσσαϊκού, χωρίς άγχος ή φόβο και με περίσσιο πάθος, διάθεση και φιλοδοξία, θα προσπαθήσει να ευχαριστηθεί και να διασκεδάσει σ' ακόμα ένα παιχνίδι της φετινής ιδιαίτερα αμφίρροπης Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας, από το οποίο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, είναι βέβαιο μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει με το σφύριγμα της λήξης.
Ο Εδεσσαϊκός που βρίσκεται στη 2η θέση, έχει μόνο νίκες στο "Φόρης Γεντζής" με επτά τέρματα ενεργητικό και μηδέν παθητικό, είναι ίσως η πληρέστερη και δεν το κρύβει η πιο φιλόδοξη ομάδα της κατηγορίας, έχοντας ως μοναδικό και απόλυτο στόχο, την άνοδο στη Γ' Εθνική. Μέχρι σήμερα έχει δώσει «αφορμές» σε πολλούς αγώνες, να τον αμφισβητήσουν αγωνιστικά ακόμα και θεωρητικά «αδύναμες» ομάδες που τον αντιμετώπισαν. Ίσως και ο ρόλος του φαβορί που του προσέδωσαν από το καλοκαίρι, να «βαραίνει» τα πόδια των όχι και πολύ έμπειρων είναι αλήθεια σε τέτοιες καταστάσεις, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του. Προσωπικά πιστεύω είναι μια πολύ καλή ερασιτεχνική ομάδα με καλές αγωνιστικές περγαμηνές στην κατηγορία, όμως μέχρι εκεί, αφού ακόμα κι αν καταφέρει την άνοδο φέτος, θα χρειαστεί πολλά πράγματα για να ανταπεξέλθει και να σταθεί ανταγωνιστικά στις εθνικές κατηγορίες.
Ας ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του πολύπαθου ποδοσφαιρικά νομού μας και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος, χωρίς αγωνιστικά ή άλλου είδους «παρατράγουδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: