Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

Λίγο πολύ αναμενομένα τα αποτελέσματα που εμφανίστηκαν στους σαββατιάτικους αγώνες της Α1. Εξαπλάτανος, Κρύα Βρύση και Καλή έστω κι αν δυσκολεύτηκαν άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, κατάφεραν να πάρουν τελικά τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στο ντέρμπι της Νέας Τραπεζούντας Εθνικός και Μαυροβούνι, αφού προσέφεραν από μέτριο εως κακό θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων, συμβιβάστηκαν τελικά με την ισοπαλία.
Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε ποιότητα, είχε όμως δύο πολύ ευάλωτες άμυνες με συνέπεια να δημιουργούνται εκατέρωθεν προϋποθέσεις για ευκαιρίες και γκολ, ακόμη και από ανοργάνωτες και άτσαλες επιθέσεις. Σε μια τέτοια ο Εθνικός κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 25' με σουτ του Γρηγοριάδη μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα Καμπαλή της Δόξας να φέρει ακέραια την ευθύνη για λανθασμένη αντίληψη της πορείας της μπάλας. Η απάντηση του Μαυροβουνίου στην εκπνοή του ημιχρόνου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουρουζίδη, ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Αναστασιάδη και κοντινή προβολή του Παπανικολάου(βίντεο).
Το δεύτερο ημίχρονο απλά ταλαιπώρησε τους θεατές, που είχαν να αντιμετωπίσουν και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ο Εθνικός είχε δύο καλές φάσεις προς το τέλος της αναμέτρησης για να πάρει τη νίκη, στην πρώτη εκ των οποίων, η μπάλα μετά από περίεργη τροχιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. 
Το τελικό 1-1 μάλλον δίκαιο χαρακτηρίζεται, έστω κι αν ο Εθνικός φάνηκε να διεκδικεί περισσότερο τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως προς το τέλος του αγώνα.
Ο αντίπαλος της ομάδας μας στο κύπελλο ΠΑΟ Κερασιάς, γνώρισε την ήττα στην Πολυκάρπη. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:



Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 9η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-1
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 1-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 3-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 1-1
ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 1-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 3-1
ΑΣ ΑΓΡΑ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 3-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 0-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΑΝΒΛ
ΠΑΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 2-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 7η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ - Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 3-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: