Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Αϊ Βασίλη, φέρε παικταράδες και αλάνθαστους διαιτητές

Τι θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον Αϊ Βασίλη (μέρες που είναι) οι οπαδοί των ομάδων;
Έχουμε την αίσθηση ότι η λίστα με τα αιτήματα θα ήταν… ατελείωτη και ίσως να ξεπερνούσε και τις επιθυμίες μικρού παιδιού.
Προφανώς και θα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα «θέλω», ανάλογα με την κατηγορία των οπαδών, καθώς αυτοί του Ολυμπιακού θα προτιμούσαν τη διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αυτοί των άλλων ένα πρωτάθλημα για να πάρει μπροστά και η δική τους μηχανή, όμως ίσως και να ταυτίζονταν σε κάποιες βασικές ανάγκες.
Η πλειονότητα των φίλων του ποδοσφαίρου θα ήθελε να βλέπει καλύτερο ποδόσφαιρο στα γήπεδα και να μπορεί ο πατέρας να πηγαίνει με τα παιδιά του στην εξέδρα.
Εδώ και χρόνια έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις των οπαδών στην έδρα του αντιπάλου και αυτό προφανώς και δεν το λες πολιτισμό αλλά από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στο σημείο να διακόπτεται το πρωτάθλημα κάθε τρεις και λίγο, τότε μάλλον θα ήταν πιο εύκολο για τον άγιο των προσφορών να φέρει το μετρό στη Θεσσαλονίκη παρά την ασφάλεια στα γήπεδα.
Κανένα μέτρο δεν έχει αποτέλεσμα, ούτε τα ονομαστικά εισιτήρια ούτε οι κάμερες παρακολούθησης, οπότε κάπως έτσι θα διατηρείται σταθερή και η πελατεία του συνδρομητικού καναλιού, καθώς όλο και περισσότεροι προτιμούν τη σιγουριά του καναπέ.
Αφήστε που μπορεί να τσαντιστεί με κάτι τέτοια… παράλογα ο Άγιος Βασίλης και να το σκίσει το γράμμα χωρίς να δει τα υπόλοιπα αιτήματα για καλύτερους παίκτες, προπονητές και φυσικά αλάνθαστους διαιτητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: