Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ανδρική ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 57-73

Με μία ακόμα μεγάλη εκτός έδρας νίκη (την πέμπτη συνεχόμενη), αυτή τη φορά στην Αριδαία επί της δυνατής ομάδας του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 57-73, συνέχισε η νεοσύστατη ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών το "ταξίδι" της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Η νεανική ομάδα των "Ικάρων", πέραν πάσης αμφιβολίας έχει κερδίσει τα περισσότερα ευνοϊκά σχόλια για την εικόνα που έχει παρουσιάσει στο μέχρι τώρα διάστημα της πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ανδρών για το γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ που προσφέρει στους λάτρεις του αθλήματος.
Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλης σημασίας νίκη και βέβαια ο στόχος της παραμονής στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αρχίζει να εξιτάρει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, εάν και οι απαιτήσεις και προσδοκίες στην αρχή της σεζόν ήταν κατώτερες από τους υπευθύνους της ομάδας των Γιαννιτσών μιας και είναι η παρθενική εμφάνιση του ανδρικού τμήματος στην ομώνυμη κατηγορία.
Με τον Ντουβαλέτη Κώστα στον πάγκο της ομάδας και τον Σπόντη Νίκο πολύτιμο στήριγμα του, η ομάδα των "Ικάρων" έφυγε από την Αριδαία με το διπλό μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίρνοντας το ροζ φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 57-73.
Η καλή τακτική στον αγώνα σε συνδυασμό με την υποδειγματική άμυνα(εξουδετερώνοντας τα ατού των αντιπάλων, τα εύστοχα τρίποντα που συνήθως πετυχαίνουν) την μεγάλη ευστοχία των παιχτών από μέση, αλλά και μακρινή απόσταση αλλά και οι αιφνιδιασμοί συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα. Όλοι οι καλαθοσφαιριστές βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον φιλόδοξο αντίπαλο ΠΑΟΚ Αλμωπίας που ,ναι μεν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πίσω στο σκορ αλλά, ήλπιζε μέχρι το τέλος στην ανατροπή.
Οι παίχτες των "Ικάρων" έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και με καλές άμυνες και διαδοχικούς πόντους έδωσαν την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην ομάδα.
Ως επιστέγασμα μάλιστα της εντυπωσιακής εμφάνισης τους απέσπασαν τα εύσημα του μέλους της ΚΕΔ κ. Τανατζή Γεώργιου (πρώην Διεθνή Διαιτητή και νυν κομισάριου της FIBA & παρατηρητή διαιτησίας Α1) που παρακολούθησε τον αγώνα στην Αριδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: