Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

Η απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Εδεσσαϊκού στην Κρύα Βρύση, η δίκαιη νίκη του Εθνικού στην Καλή και τα σημαντικά «εξάποντα» από Σταυροδρόμι και Προμάχους με Αρσένι και Αμπελειές αντίστοιχα, σημάδεψαν το πρώτο μέρος της 12ης αγωνιστικής στην Α1, η οποία εξαιτίας των εορταστικών διακοπών και των αναβολών «καθυστέρησε» σχεδόν έναν μήνα!
Οι ομάδες με μια πρώτη εκτίμηση, μετά την πολυήμερη διακοπή και τις προσθεσοαφαιρέσεις της εν εξελίξει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έδειξαν κάπως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε ότι αφορά αυτές τουλάχιστον των αγώνων που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα σε Κρύα Βρύση και Καλή. Άλλες προς το καλύτερο όπως ο Εθνικός και η Κρύα Βρύση, κι άλλες προς το χειρότερο όπως ο Εδεσσαϊκός και πολύ περισσότερο η Καλή. Φυσικά δεν είδαμε και κανένα θέαμα που εξιτάρει στα δύο γήπεδα, όμως ευδιάκριτες ήταν οι αγωνιστικές διαφορές των ομάδων συγκριτικά με ότι παρουσίασαν τις προηγούμενες 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και στα παιχνίδια του κυπέλλου.
Στην Καλή ο Εθνικός πολύ καλύτερα στημένος, είχε την κατοχή και με πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη στο πρώτο ημίχρονο με δύο τέρματα των Κηλίκη και Καμπάνη με κοντινά πλασέ. Ουσιαστικά αυτές οι δύο ήταν και οι πιο φιλόδοξες επιθετικές του προσπάθειες, απέναντι σ' ένα αντίπαλο πολύ κατώτερο του αναμενομένου, αλλά κι εμφανώς ανορθόδοξα στημένου μέσα στο γήπεδο. Εκτός από τα δύο τέρματα, μία για κάθε ομάδα ήταν οι πολύ καλές ευκαιρίες που είδαμε σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, το οποίο και παρακολουθήσαμε πριν μεταφερθούμε σε άλλο γήπεδο.






Το δεύτερο ημίχρομο μας βρήκε στην Κρύα Βρύση, όπου Εδεσσαϊκός και Κρύα Βρύση προσέφεραν ένα πολύ δυνατό αλλά ποιοτικά πολύ μέτριο παιχνίδι χωρίς φάσεις, με σημαντικότερη και ίσως μοναδική στο 45λεπτο, ένα καλό σουτ του Καραγιάννη για τους γηπεδούχους, που απέκρουσε δύσκολα ο Βόλτσης. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί για οποιονδήποτε λόγο και ο προπηλακισμός του προέδρου του Εδεσσαϊκού κ. Πασσαλή από τον ομόλογό του αυτόν της Κρύας Βρύσης κ. Καζαντζίδη, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έξω από τα αποδυτήρια.





Λουτράκι, Παναλμωπιακός και Τσάκοι πρωταγωνίστησαν σε μεγάλα σκορ στις μικρότερες κατηγορίες. Ας δούμε όλα τα αποτέλεσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 12η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-2
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 2-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 3-1
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΜΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-0
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 7-1
ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1-0
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 0-2
Ν.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΑΣ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ 8-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 4-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 0-0
ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 2-7

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η Κρυα Βρυση υποφέρει να μην δείξει το αληθινό της πρόσωπο.Η ντροπή του νομού.