Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Νινιατσούδη

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Νινιατσούδη.
Η διοίκηση του συλλόγου σήμερα τελικά απεδέχθη οριστικά την παραίτηση του Κώστα Νινιατσούδη, παραίτηση την οποία ο πελλιώτης τεχνικός έθεσε στη διάθεσή της μετά το τέλος χθεσινής αναμέτρησης και της ήττας της ομάδας μας από τους Προμάχους στην Πέλλα.
Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά και ειλικρινά για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία και κυρίως για την προσφορά του που μόνο αμελιτέα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Δυστυχώς ατυχείς συγκυρίες και αποτελέσματα, δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να πετύχουμε μαζί τους στόχους και τις διακρίσεις που θέσαμε και επιθυμούσαμε. Πάντως είναι σίγουρο οτιδήποτε θετικό καταφέρει φέτος η ομάδα μας, αυτό θα έχει αναμφισβήτητα και τη δική του συμβολή. Ο σύλλογος του εύχεται ολόψυχα τα ανθρωπίνως καλύτερα και φυσικά μια ανάλογη του χαρακτήρα, του ήθους, της συνέπειας, της δουλειάς και της εργατικότητάς του συνέχεια στις προπονητικές φιλοδοξίες του.
Η διοίκηση τέλος ήδη έχει προχωρήσει σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης και ίσως τις αμέσως επόμενες ημέρες ή και ώρες, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: