Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπτας & Βράβευση Πρωταθλητών από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Σε μια σεμνή αλλά πολύ ζεστή εκδήλωση έκοψε την Βασιλόπιτα του ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στο Café Restaurant ‘’Λουδίας’’ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κωπηλατικού Κέντρου του Λουδία. Παρευρέθηκαν Αθλητές και Αθλήτριες  με τους Γονείς τους, η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η περιφερειακοί Σύμβουλοι, Λάκης Βασιλειάδης και Μαρία Ζωγράφου, ο πρόεδρος ΚΕΚΑΠΠΑ Νίκος Βαλνάρης και αρκετά Μέλη και Φίλοι του ΝΟ Γιαννιτσών.
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Νίκος Θωμαΐδης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την πολύτιμη προσπάθεια τους κατά την προηγούμενη περίοδο, συνεχάρη τους Προπονητές, Σπύρο Ασπρογέρακα και Ειρήνη Μισηροπούλου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στην Ακαδημία κωπηλασίας αλλά και στο Αγωνιστικό τμήμα με τις σημαντικές διακρίσεις το 2016, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ένδοξο παρελθόν και στο δύσκολο  αλλά ελπιδοφόρο παρών του Ομίλου, με την προυπόθεση όμως πως θα αποφασίσουν επιτέλους οι τοπικές αρχές να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τους Αθλητές και την Διοίκηση και είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα.
Στην συνέχεια κάλεσε τους Διακριθέντες κωπηλάτες και κωπηλάτριες στην καθιερωμένη ετήσια βράβευση των Πρωταθλητών του Ομίλου, όπου και τους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες απο τους παρευρισκόμενους επίσημους προσκεκλημένους.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας και το φλουρί έπεσε στην κωπηλάτρια του Ομίλου Ειρήνη Σδραύκου η οποία κέρδισε και το πολύ καλό δώρο που ήταν μια σημαντική ευγενική χορηγία της WIND Γιαννιτσών.
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.









Δεν υπάρχουν σχόλια: