Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποτελέσματα και βαθμολογίες από την ΕΠΣΜ, μετά και τους αγώνες του ΣΚ

Ο πρωτοπόρος Μακεδονικός αν κι έχασε βαθμούς στη Σίνδο, παρέμεινε μόνος πρώτος τρεις βαθμούς μπροστά από το Θερμαϊκό σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Α1. Στην Α' κατηγορία και τον πρώτο όμιλο της ΕΠΣΜ, τα Κουφάλια έχασαν τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς για το φετινό πρωτάθλημα στο γειτονικό ντέρμπι με την Χαλκηδόνα, αλλά διατηρούν ακόμα την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Ο Μακεδονικός Γέφυρας σαρωτικός κατέβαλε εντός έδρας και το Ανατολικό. 
Θρίαμβος Παρθενίου και Μακεδονικός Μ. Μοναστηρίου συνέχισαν νικηφόρα στον πρώτο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής, ενώ το ίδιο έπραξαν Φίλιππος Ελεούσας και Δάφνη Ακροποτάμου για τον πρώτο όμιλο της Γ' ερασιτεχνικής της ΕΠΣΜ.
Στα Κουφάλια σ' ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, δύναμη, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, ευκαιρίες, γκολ και αποβολές, ο γηπεδούχος Π.Α.Ο., δεν είχε περισσότερες απαντήσεις στα δύσκολα που του έβαλε σήμερα η Αναγέννηση, κι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, σώζοντας έτσι το «αήττητο» της έδρας του. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τους Παπαεμμανουήλ(39') και Ρίτε(72'), ισάριθμες φορές ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τέρματα των Τσακίρη(56') και Παπατζίκο(74'). Στο 56' είχε προλάβει να αποβληθεί με δύο κίτρινες ο Μαρίνος Τανταλίδης για την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αφήνοντας την ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα. Το τελικό 2-2 μπορεί να μην χαλάει κανέναν, όμως σίγουρα και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ περισσότερο το τρίποντο, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους και στόχους.
Οι συνθέσεις:
Π.Α.Ο Κουφαλίων (Τσιτενίδης): Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Καζάνας, Λιόντας, Τσακίρης, Αϊβάζης, Μαργαρίτης, Ματζιούνης, Παπατζίκος, Θωμαϊδης. Αγωνίσθηκαν ακόμα: Χωραφάς, Χατζηλασκαράκης
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Δημητριάδης): Κατρατσέας, Ρίτε, Παπαδημητρίου, Αγγελίδης, Παπαεμανουήλ, Ταρταμπούκας, Τανταλίδης, Γάκης, Κεσελίδης, Μανίκος, Καρέντζος. Αγωνίσθηκαν ακόμα: Θαμνίδης, Μπένας
Πηγή: e-koufalia.gr
Ας δούμε όλα τα αποτελέσματα του ΣΚ και τις βαθμολογίες σε Α1, Α(1ος Όμιλος), Β(1ος Όμιλος) και Γ(1ος Όμιλος):






















Δεν υπάρχουν σχόλια: