Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας (Φ.Ο.Δ.Π.), στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Φιλίππειου» Γιαννιτσών.
Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους η Αρχιμουσικός Ολυμπία Ξανθοπούλου, αναφέρθηκε στον επετειακό χαρακτήρα της εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 5 ετών από την ίδρυση της Φ.Ο.Δ.Π, ευχαριστώντας παράλληλα τους στενούς συνεργάτες της Συμεών Κετίκογλου και Κυριάκο Πεφτουλίδη για την προσφορά τους. 
Αμέσως μετά ευχαρίστησε για τη σημαντική προσφορά και συνεισφορά του, τον Σύλλογο Γονέων -Μελών καθώς και τους χορηγούς της Φ.Ο.Δ.Π.
Έπειτα τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π  Απόστολος Φάκκας, ο οποίος αναφερόμενος στο έργο και στη δράση της Φιλαρμονικής, τόνισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας και της προσφοράς της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, ενώ συνεχάρη την Αρχιμουσικό για την άρτια εικόνα και το υψηλό μουσικό επίπεδο που παρουσιάζει η Φιλαρμονική, ευχόμενος να συνεχίσει το έργο της για πολλά ακόμη χρόνια.
Στη συνέχεια και αφού ο πατέρας Καλλίνικος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και τους παρευρισκόμενους, την πίτα έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π και η  Αρχιμουσικός της Φ.Ο.Δ.Π.
Το τυχερό φλουρί της πίτας (εικόνα του Ιησού Χριστού ΄΄Η Άμπελος΄΄), κέρδισε η Ιορδάνα Κουρουγεωργάκη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πέλλας Παναγιώτης Κερασόπουλος, μαθητές,  γονείς και πλήθος κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: