Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με άρωμα... ανόδου για τους Ίκαρους Γιαννιτσών

Δεν κουράστηκαν αρκετά οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών για να φτάσουν σε μια ακόμα εκτός έδρας επιτυχία και να συνεχίσουν να έχουν το απόλυτο 9 στα 9 παιχνίδια στην Β Κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το συγκρότημα του Κώστα Ντουβαλέτη επικράτησε εύκολα του AOK Koλινδρού ,σε μια αναμέτρηση που ήταν συνέχεια μπροστά με διαφορά ασφαλείας απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των γηπεδούχων.
Από την αρχή έως το τέλος οι Γιαννιτσιώτες καλαθοσφαιριστές ήταν οι κυρίαρχοι μέσα στο παρκέ απέναντι στον Κολινδρό και πήραν μια νίκη που λίγο πολύ όλοι την περίμεναν καθώς η αντίπαλος ομάδα είναι μεν έμπειρη αλλά και οι "Ίκαροι" διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας με το τελικό 100-50 να δείχνει την πραγματικότητα αυτού του παιχνιδιού.
Ήταν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη που ανέδυε...άρωμα ανόδου μιας και απομένει μιά αγωνιστική- εντός έδρας- για τους "Ίκαρους" ώστε να πανηγυρίσουν ένα τεράστιο επίτευγμα,την άνοδο στην Α' κατηγορία ανδρών στην παρθενική τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ο Υπεύθυνος των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος δήλωσε τα εξής:
"....Το Σάββατο 18/03/ 2017 στις 18:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών "Έλλη Μυστακίδου" η αντρική ομάδα μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β ΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ τους Ατρόμητους Ν.Σ.άντας Κιλκίς σ΄ ένα αγώνα με εορταστικό χαρακτήρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Α΄ κατηγορία.
Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι του τμήματος Δ.Σ. ,καλούν τους φίλους του μπάσκετ, τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, αλλά και κάθε μέλος της αθλητικής οικογένειας της ευρύτερης περιοχής να δώσουν το «παρών» στη γιορτή που θα λάβει χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Ας είμαστε όλοι εκεί στην τελευταία φετινή τους παράσταση , να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους αθλητές μας, και να τους τιμήσουμε για το ωραίο ταξίδι που μας χάρισαν....".

Δεν υπάρχουν σχόλια: