Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ξεκίνημα με το "δεξί" (νίκη εκτός έδρας) για το προπαιδικό των "Ικάρων" Γιαννιτσών

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, το προπαιδικό τμήμα των "Ικάρων" Γιαννιτσών επικράτησε με το ευρύ 25-74 του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στην πρωτεύουσα του γειτονικού Νομού και άρχισε με το δεξί το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι φιλοξενούμενοι Γιαννιτσιώτες ήταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή τους Σπόντη Νίκο, να χρησιμοποιήσει το σύνολο των παικτών που είχε στη διάθεση του.
Η ομάδα των "Ικάρων" παρουσίασε ένα ομοιογενές σύνολο, παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ με το σύνολο των παικτών να χρίζονται σκόρερ, δείγμα της ομαδικότητας που θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο προπονητής.
"...Σε μιά πρεμιέρα που ωποσδήποτε έχεις άγχος, είχαμε υποδειγματική αμυντική λειτουργία και σωστή επιθετική απόδοση, πετυχαίνοντας μία εκτός έδρα νίκη ψυχολογίας στο πρωτάθλημα προπαίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ..." σημείωσε ο Νίκος Σπόντης , κόουτς των "Ικάρων".
«....Σε καμμία στιγμή δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Παίζαμε με μία καλή ομάδα,αλλά καταφέραμε να φύγουμε με τη χαρά μιας εκτός έδρας νίκης ..Συγχαρητήρια στους παίκτες μας αλλά και στους αντιπάλους!...."
Σερέτης Θεολόγος( 'Ικαροι) : "....Πατήσαμε το κατώφλι της καινούργιας χρονιάς αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η δουλειά που γίνεται στην εν λόγω Ακαδημία αποδίδει καρπούς, μιας και από την αρχή του αγώνα δεν αφήσαμε περιθώρια αμφιβολίας στους Κιλκισιώτες για το ποιός θα φύγει νικητής από το γήπεδο...Όλοι οι νεαροί μας παίκτες ήταν πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο στην προσπάθεια τους για διάκριση...Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους αντιπάλους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!....".

Δεν υπάρχουν σχόλια: