Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων κατάταξης στην Α1 ερασιτεχνική

Ο Εδεσσαϊκός στη Γ' Εθνική! Η ομάδα της Έδεσσας μπροστά σε περισσότερους από 1500 θεατές, μπορεί να είναι αλήθεια ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και στο σημερινό παιχνίδι όπως φυσικά και σε ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά επίσης αλήθεια είναι ότι κατέκτησε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1, με τον ίδιο «ψυχοβγαλτικό» τρόπο που το διαχειρίστηκε ολόκληρη τη χρονιά. Σκόρερ και σήμερα του «χρυσού» γκολ ο Τσιρλίδης(με σουτ στο 20') για τους Εδεσσαίους, που κατά γενική ομολογία ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης τους σε ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν, πετυχαίνοντας κομβικά και πολύ σημαντικά τέρματα, όταν οι πράσινοι έδειχναν «μπλοκαρισμένοι». Η ομάδα της Δόξας που με βάση τα δεδομένα της παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική, έδειξε και σήμερα με τον γνωστό κυνισμό και τακτικισμό της, ότι δικαίως έφτασε εδώ που έφτασε, διεκδικώντας την άνοδο μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος. Το βαρύ γήπεδο από τη βροχή, μπορεί να δημιούργησε προβλήματα και στις δύο ομάδες, όμως μάλλον περισσότερο διευκόλυνε τις βλέψεις των φιλοξενουμένων που ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, προσανατολισμένοι να «κλέψουν» με όποιον τρόπο αν ήταν δυνατό το αποτέλεσμα. 
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για την Α1 και τα play out, αυτό που όλοι πίστευαν για το πλεονέκτημα της έδρας, επιβεβαιώθηκε περίτρανα με τους Προμάχους να πανηγυρίζουν την παραμονή. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σ' ένα δίλεπτο, οι Μίτσκας(με πέναλτι στο 65') και Χαλιλάι (στο 67'). Οι Αμπελειές που έκαναν ένα μίνι ντεμαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν τα κατάφεραν όπως θα ήθελαν και θα αγωνίζονται του χρόνου στην Α' ερασιτεχνική.
Τέλος για την Α1 της ΕΠΣΜ ο Μακεδονικός είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στην Γ' Εθνική, αφού νίκησε σήμερα για τα play offs 3-1 τον Ολυμπιακό Κυμίνων εκμεταλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το πλεονέκτημα έδρας.

Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (Αγώνες Κατάταξης)
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2-0

Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: