Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Παν. Λαφαζάνης: Έδωσαν γη και ύδωρ και εισπράττουν καρπαζιές για το χρέος

Δηλώσεις Παν. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε για το Eurogroup
Λαφαζάνης: Έδωσαν γη και ύδωρ και εισπράττουν καρπαζιές για το… χρέος. Ο Σόιμπλε χορεύει στο ταψί τους υπαλλήλους των Αθηνών
Η κυβέρνηση Τσίπρα, εθελόδουλη μέχρι μυελού οστέων, προσέφερε γην και ύδωρ στους Γερμανούς επικυρίαρχους της χώρας, ψηφίζοντας με πλήρη παραβίαση του Συντάγματος και κάθε ίχνους δημοκρατίας, ένα καταστροφικό τέταρτο μνημόνιο μέχρι το 2021.
Οι Τσίπρας, Τσακαλώτος και Σία έσειαν ως “επιτυχία” το “αντάλλαγμα” της Γερμανικής δέσμευσης για δήθεν μέτρα μείωσης του χρέους. Και λέμε δήθεν μέτρα διότι δεν αποτελούν ούτε ασπιρίνες για το μέγεθος του προβλήματος.
Όμως, ούτε καν σε αυτά τα μέτρα δεν δεσμεύθηκαν στο Eurogroup Μέρκελ και Σόιμπλε.
Πολύ περισσότερο δεν δεσμεύονται όταν ακούν πολιτικούς στην Ελλάδα, όπως ο Στ. Θεοδωράκης, που ισχυρίζονται, χωρίς κανένα δισταγμό, ότι το χρέος δεν είναι το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας, πράγμα που, δυστυχώς, συμμερίζονται, χωρίς να το ομολογούν δημοσίως, όλοι, σχεδόν, οι μνημονιακοί κύκλοι στην χώρα.
Στο χθεσινό Eurogroup (22/5), από το οποίο, ούτως ή άλλως, δεν επρόκειτο να προκύψει τίποτα το θετικό, η Γερμανική πλευρά “έφτυσε” κατάμουτρα τους κυβερνητικούς υπαλλήλους της στην Αθήνα και κυρίως την χώρα, καταδεικνύοντας ακόμα πιο προσβλητικά ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κυβέρνηση αλλά μόνο μαριονέτες του βρώμικου Γερμανικού κατεστημένου της ΕΕ.
Η διέξοδος για την χώρα είναι η ανατροπή και όχι η όλο και βαθύτερη γονυκλισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: