Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους της Πέλλας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου, με επιτυχία μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους της Πέλλας.
Η προσέλευση και η προσφορά των συνδημοτών μας κρίνεται ικανοποητική, δίνει μηνύματα ελπίδας και αλληλεγγύης, αλλά σε καμία περίπτωση εφησυχασμού. Η προσφορά αίματος από τους εθελοντές αποτελεί προσφορά ζωής, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ανάγκες σε αίμα είναι διαχρονικές, συνεχείς και διαρκείς και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τον εαυτό του ή τους οικείους του από την ανάγκη για αίμα, μένοντας παγερά αδιάφορος γιατί συνέβει ή συμβαίνει μέχρι σήμερα μόνο σε άλλους. Όλοι είμαστε σ' αυτή τη ζωή εν δυνάμει δότες και λήπτες... Όλοι έχουμε ανάγκη απ' όλους, για μία κοινωνία πιο ανθρώπινη, πιο αλληλέγγυα. Ας γίνουμε ολοένα και περισσότεροι, ας γίνουμε όλοι όσοι μπορούμε Εθελοντές Αιμοδότες!
Οι σύλλογοι ευχαριστούν θερμά όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν και να προσφέρουν. Συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά και το παράδειγμά τους! Επίσης ευχαριστούν το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την υποστήριξη, την συνεργασία, την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: