Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην Ε.Π.Σ. Πέλλας - Τελικά play off στην Α1!

Και βγήκαν όλοι νικητές και όλοι οι άλλοι χάσαν! Δεν είχαμε απευθείας πρωταθλητή ούτε σήμερα που διεξήχθη το πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 και περιελάμβανε αναμετρήσεις των πρωτοπόρων, αφού αναμενόμενα ο Εδεσσαϊκός και με τις πιθανότητες υπέρ του με βάση την δυναμική αλλά και την «παραφιλολογία» των προηγούμενων ημερών, ο Εξαπλάτανος, πήραν ότι χρειάζονταν για ακόμη ένα παιχνίδι, ώστε να διεξαχθεί έστω κι ένας αγώνας play off! Ο Εδεσσαϊκός θα υποδεχθεί με πλεονέκτημα έδρας σε νοκ άουτ αγώνα(με παράταση και πέναλτι) τον Εξαπλάτανο και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Το Μελίσσι απέδειξε και σήμερα το πολύ δύσκολο της έδρας του, καταβάλλοντας και το Μαυροβούνι, ενώ ο Εθνικός έκανε «υγιεινό περίπατο» με αντίπαλο το υποβιβασμένο Αρσένι και βρέθηκε ισόβαθμος στην 3η θέση έχοντας το πλεονέκτημα αν τα υπολόγισα σωστά σ' αυτή την τριπλή ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια(άρθρο 20 του ΚΑΠ). Αν η ομάδα μας νικήσει αύριο στους Προμάχους θα βρεθεί αυτή μόνη στην 3η θέση, μια τυπική όσο όμως και πολύ τιμητική διάκριση, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο στην Πέλλα!
Και στις χαμηλότερες κατηγορίες μετά και τα σημερινά αποτελέσματα θα έχουμε play off, αφού στον 2ο όμιλο της Α' ερασιτεχνικής τα δεύτερα Εσώβαλτα που πέρασαν εύκολα από το Δροσερό, θα υποδεχθούν με πλεονέκτημα έδρας την τρίτη Καρυώτισσα που νίκησε ως όφειλε τα Άθυρα. Ήδη την απευθείας άνοδο έχει πανηγυρίσει εδώ και δύο εβδομάδες ο Παλιός Μυλότοπος. Στην Β' ερασιτεχνική υποβιβάστηκε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ενώ αναμένονται οι αυριανοί αγώνες για να δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα τον ακολουθήσει απευθείας ή με την διαδικασία των play out. Από τον 1ο όμιλο ήδη υποβιβάστηκαν απευθείας η Ζέρβη, ο Μακεδονικός Έδεσσας, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αυριανό δεύτερο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής σε ότι αφορά τις ομάδες ανόδου, με την Σωσάνδρα να έχει τον πρώτο λόγο και τους Ριζάρι με Άψαλο να περιμένουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον μεταξύ τους αγώνα play off με πλεονέκτημα έδρας του πρώτου.
Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Μεγαπλάτανος φιλοξενώντας είναι αλήθεια όχι με τον καλύτερο τρόπο καθαρά αγωνιστικά το Γαρέφι 😄. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 26η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-4
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 5-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 26η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 8-3
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-2
ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2-4

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 26η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞ.ΔΡΟΣΕΡΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 0-4
ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-1
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 2-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική 
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ 0-3 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: