Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αυλαία για το 5ο "ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP"

Το 5ο "ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP" που διοργάνωσαν οι "'Ικαροι" Σερρών, με τη συμμετοχή του αδερφού σωματείου των "Ικάρων" Γιαννιτσών έριξε αυλαία με άκρως επιτυχημένο τρόπο με τα παιδιά της Ακαδημίας των Γιαννιτσών να συνδυάζουν για επτά ημέρες παιχνίδι, μπασκετικές γνώσεις και διασκέδαση.
Το καλοκαιρινό καμπ ήταν σχεδιασμένο για αθλητές-τριες μικρών ηλικιών που θέλουν να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και είχε την σφραγίδα αξιοπιστίας των υψηλής ποιότητας προπονητικών προγραμμάτων του έμπειρου τεχνικού τημ (μ' επικεφαλής τον καταξιωμένο κόουτς Σπανό Παναγιώτη των "Ικάρων" Σερρών).
Μέσα από ένα άρτια δομημένο αλλά και απαιτητικό oλοήμερο προπονητικό προγραμματισμό, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να γνωρίσουν την αξία της ποιοτικής προπόνησης και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού , συναγωνισμού αλλά και διασκέδασης.
Η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση έκλεισε με βραβεύσεις και πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες ενώ η "ψυχή" του καθιερωμένου πλέον καμπ, Σπανός Παναγιώτης, ευχαρίστησε θερμά τους αθλητές-τριες που τίμησαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του με την παρουσία τους φέτος. Παράλληλα ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και περισσότερο κέφι και όρεξη για μπάσκετ.
Μετά την ολοκλήρωση του 5ου "ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP 2017" ο προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών Σπόντης Νίκος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους γονείς που για μιά ακόμα φορά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους προπονητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τον δικό μας Κώστα Ντουβαλέτη αλλά πρωτίστως τον συνάδελφο Σπανό Παναγιώτη, πάντα πρωτοπόρο, που μας εμπνέει πάντοτε και τους υπευθύνους της κατασκήνωσης ΤΖΙΟΝΙ για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους.Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια....Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έχουν εικόνες από αθλητές και προπονητές που δεν έχουν την ευκαιρία και τόσο συχνά να συναναστρέφονται και να παίρνουν πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία τα παιδιά να έρχονται πιο κοντά πέραν από την καθημερινή ρουτίνα των προπονήσεων και να αναπτύσσουν δεσμούς επαφής και επικοινωνίας. Νομίζω μόνο κέρδος έχει κάποιο παιδί από αυτή την δραστηριότητα...Καλό καλοκαίρι σε όλους!...".
 






Δεν υπάρχουν σχόλια: